Kilo almama bugu buldum

Abdullah1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
486
Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D

Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D
Cidden böyle bişey yazdığına ve konu açtığına inanamadım :d

Teşekkürler hocam deneyeceğim. Oruç apk günah yok ban yok gelir mi?

Bende böyle yapıyorum ama 5de yiyorum

Beyler ben ciddiyim troll yapmıyorum ona göre konuya dahil olun

3 öğün yiyorum kilo alamıyorum millet 1 lokma bir şey atıyor azında deli gibi kilo alıyor ben bi deri bi kemiğim

Ortalama bir yetişkin insanın mide kapasitesi 3 litre sadece su 5 litre o yemek dahil bide 10 litreyi nasıl alsın midemiz?
Anında içmiceksin hepsini 2 litre falan içiceksin içtikten yarım saat sonra tekrar içiceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese kızgın atacaksan açmasaydın konuyu.
Boş konusuyorsunuz ben ciddiyim o yüzden atıyorum

Geri