Kilo almama bugu buldum

Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D
Oruç.APK
Oruç diyoruz bunun adına kanka.

Herkesin vücudu , bağışıklılığı , metabolizması aynı olduğu için hemen denemeliyiz

evet knk hiç yemek yeme saatte 1 litre su iç acıkmıyorsun zaten 30 gün böyle yap en az 30 kg verirsin

Saat oglen en geç 2 de ayı gibi yiceksiniz yedikten sonra 5 litre su için sonra gece 3 e kadar oturun sabah kalklınca kilo almıyorsunuz bende öyle oluyor 1 aydır kilo almıyorum veriyorum hatta ama tek öğününüz saat 2 de olsun ama o öğünde ayı gibi yiyin geceye kadar acıkmıyorsunuz zaten :D
kilo almama bugu var zaten az yemek

harcanıyon kanka

Hocam bana kilo alma bugu lazim ne zmn gelir

Böbrekler ağlıyor...
Bu arada denemenizi tavsiye etmem. Böbreklerinizi seviyorsanız denemeyin. Aynı şekil midenizi de seviyorsanız denemeyin :D Kilo verebilirsiniz ama o an mide ve böbrek inanılmaz zorlanır. Normal bir insan günde 5L içemez, içmesi önerilmez. 2.5L bile böbrekleri yorar iken 5L nedir arkadaş?

Geri