Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

amerikadan hangi ashwaganda alınmalı

arkadaşım getirecek amerikada yaşıyr ashwaganda amerikadan alınır mı? türkiyedekiler gibi çakma çıkar mı
  2. Elmeryy

supplement kullanımı için doktor kontrolü

biliyorum hocam dediğiniz gibi normalde bcaa gereksiz bir supplement ama ben yine de komple bir kontrol ettirmek istiyorum
  3. Elmeryy

reisko benim bir arkadaş da kullanıyordu whey creatin vs creatizin miydi tam hatırlamıyorum ismi kreatine benzeyen bir şey bunun vücudunda zaten sentezleniyormuş bu bir de ekstra kreatin whey falan böbrekleri sıkıntıya girmişti o yüzden baktırmak istiyorum su konusunda sıkıntı yok bende en az...
  4. Elmeryy

çok teşekkür ederim hocam
  5. Elmeryy

vücudun amino asitlere olan ihtiyacını ölçmek için (örn. benim vücudumun glutamine ihtiyacı var mı?) veya protein tozu ve creatin kullanırken böbreklerimde sorun yaşamamak için kontrol yaptırmak istiyorum bunu nasıl yaparım doktora ne demem lazım ne diye randevu almalıyım veya tecrübelerini...
  6. Elmeryy

En temiz içerikli whey protein

beyler babamı sonunda ikna edebildim ama içindeki koruyucu tatlandırıcı cart curt bunlara takılıyor şimdi bende biliyorum böyle şeylere takılmamak lazım ama adamın içi rahat etmiyor içerik olarak en temiz f/p whey öneriniz ne olur
  7. Elmeryy

BigJoy vs. Hardline Whey

çikolata aromasını alacağım aşağı yukarı içerikleri aynı o creatin olayından vs haberim var benim için en önemli şu an tat çikolata aromasının tatları nasıl hangisini önerirsiniz
  8. Elmeryy

Hard Line mağaza fiyatı ve internet satış fiyatı aynı mı?

Evime yakın hardline mağazası var sadece hardline satıyorlar mağazadaki fiyatlar internettekiyle aynı mıdır?
  9. Elmeryy

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

hocam internette satılıyor ama eczaneyi bilmiyorum hatta son amazon indirimlerinde indirimde vardı 1712181343 çok doğru bu arada ben sıcak odada asla uyuyamam hava soğuk olacak üzerinde de kalın bir battaniye yorgan olacak cidden müthiş uyunuyor
  10. Elmeryy

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

magnezyumun ben şahsen faydasını gördüm
  11. Elmeryy

Kilo verdim ama yüzüm neredeyse hep aynı

o kadar az kalori almanız kas kaybına sebep olur günlük bmr değerinin altına düşmemelisiniz
  12. Elmeryy

bildiğim kadarıyla normal değil ben 1 ayda 3.5 kilo verdim hocam kas kaybetmiş olabilirsiniz siizn yağ yakmanız lazım yağ oranı ölçümü yapıyor musunuz ayda bir sporda ve kaç kalori açığıyla besleniyorsunuz
  13. Elmeryy

geçmeyen öksürük nasıl geçer

rica ederim geçmiş olsun
  14. Elmeryy

böyle kesin tarih vermek zor hocam süreyi de düşünmemek lazım bende 1-2 ay önce diyete ve spora başladım biliyorum yaza kadar düzelmeyecek yine rahat rahat denize giremeyeceğim ama spor yapmazsam bu yazı zaten kaçıracağım en azından sonraki yaza hazır olacağımı düşünüp motive ediyorum kendimi...
  15. Elmeryy

bal karabiber karıştırıp bir iki çay kaşığı yiyin hocam üzerine su da içmeyin boğazda kalsın yumuşatsın biraz annem yapardı bana faydasını görürdüm
  16. Elmeryy

hocam oruç tutmayın yav sonra kazasını tutarsınız gerek yok
  17. Elmeryy

Sizce bende ki kekemelik mi yoksa konuşma bozukluğu mudur?

hocam bir fikrim yok ama konunun üste çıkması için yazıyorum umarım sorununuz çözülür
  18. Elmeryy

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

yağ yakman gerek o zaman fatsecret uygulamasını telefonuna indir aşağıda vereceğim siteden kalori ihtiyacını hesapla ve fatsecreta yediklerini girerek o miktarı tutturmaya çalış zamanın olunca da koşu veya yürüyüş yaparsan süper olur evde de dumbellarla üst vücutu az da olsa toparlayabilirsin
  19. Elmeryy

teşekkürler kanka bence bu kadar diyet zahmetine girerken sporunu da yap ikisi beraber olsun en azından imkan yoksa bir iki çift dumbella para biriktir yaşadığın yeri bilmiyorum ama belediyenin salonu varsa 3-4 kat daha ucuz oluyor 1709915193 kanka günlük hayatını etkileyeceğini sanmıyorum...
  20. Elmeryy

beslenmene dikkat edersen bir yere kadar ama dumbellsiz yine zor spor yapmadan diyet yapmak kas kaybettirir ve spor yapmadan sadece tartıda azalırsın yine de o istediğin estetik görüntüye sahip olamazsın
Top Bottom