Neler Yeni

Vücudum nasıl ölçülerim fazla mı? Sizce kilolu muyum?

teşekkürler kanka bence bu kadar diyet zahmetine girerken sporunu da yap ikisi beraber olsun en azından imkan yoksa bir iki çift dumbella para biriktir
yaşadığın yeri bilmiyorum ama belediyenin salonu varsa 3-4 kat daha ucuz oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka günlük hayatını etkileyeceğini sanmıyorum benim bacaklarım kalın mesela benim hayatımı etkiliyor o yüzden bende diyete ve spora başladım mecburiyet gibi bir şey oldu benim için
Okul yüzünden ekstra spor salonuna gitmek zor ama evde bişeyler yapabilirim. Benimde bacaklarım biraz kalın. Benim vücutta enine geniş gibi

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Okul yüzünden ekstra spor salonuna gitmek zor ama evde bişeyler yapabilirim. Benimde bacaklarım biraz kalın. Benim vücutta enine geniş gibi
yağ yakman gerek o zaman fatsecret uygulamasını telefonuna indir aşağıda vereceğim siteden kalori ihtiyacını hesapla ve fatsecreta yediklerini girerek o miktarı tutturmaya çalış
zamanın olunca da koşu veya yürüyüş yaparsan süper olur evde de dumbellarla üst vücutu az da olsa toparlayabilirsin

yağ yakman gerek o zaman fatsecret uygulamasını telefonuna indir aşağıda vereceğim siteden kalori ihtiyacını hesapla ve fatsecreta yediklerini girerek o miktarı tutturmaya çalış
zamanın olunca da koşu veya yürüyüş yaparsan süper olur evde de dumbellarla üst vücutu az da olsa toparlayabilirsin
Tamamdır.

Top Bottom