Neler Yeni

Kilom ve vucüt ölçülerim fazla mı?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
kankam boydan bi foto sal da net yorum yapalım. rakamlar normal gozukuyor. kaldı ki zayıf olmanın bir ekstrası yok. fit olman daha onemli. yasın kcuk takılma boyle seylere

3.George

80+ Bronze

Mert099

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Mert
Anatomik olarak ya kilo verince küçülür ve alınca büyür veya bazı kişilerde hep büyük ve çıkık kalabilir, tamamen senin yapın ile ilgili fakat kalça küçültme egzersizleri var onları dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak 3-4 kilo daha verebilirsin.

3.George

80+ Bronze
Anatomik olarak ya kilo verince küçülür ve alınca büyür veya bazı kişilerde hep büyük ve çıkık kalabilir, tamamen senin yapın ile ilgili fakat kalça küçültme egzersizleri var onları dene.

+ olarak 3-4 kilo daha verebilirsin.
Şu anlık boya gitmesini bekliyeceğim.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Anladım.

Nasıl küçülür peki?
Küçülmez artık en iyisi sertleşir de sen kilona falan bu kadar takıldıysan buraya konu açmak yerine doktora falan gitsene

123kral14

80+ Silver
3 kilo verip kas kütleni arttırman lazım. Ergenlik hikayelerini geç. Yok ergensin -af edersiniz- göt, göbek çıkması normal vs. bunları dinlemeyin. Fitness önermiyorum sadece yürü, bisiklet sür, çık dolaş. Bilgisayarda çok vakit geçirme.
Herkese boş şansss

3.George

80+ Bronze
3 kilo verip kas kütleni arttırman lazım. Ergenlik hikayelerini geç. Yok ergensin -af edersiniz- göt, göbek çıkması normal vs. bunları dinlemeyin. Fitness önermiyorum sadece yürü, bisiklet sür, çık dolaş. Bilgisayarda çok vakit geçirme.
Herkese boş şansss
ölçülerim çok mu fazla?

Top Bottom