Kilom ve vucüt ölçülerim fazla mı?

Popo erimez benim bildiğim squat falan yapıp sertleştirmeye bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 kilo verip kas kütleni arttırman lazım. Ergenlik hikayelerini geç. Yok ergensin -af edersiniz- göt, göbek çıkması normal vs. bunları dinlemeyin. Fitness önermiyorum sadece yürü, bisiklet sür, çık dolaş. Bilgisayarda çok vakit geçirme.
Herkese boş şansss
TEAM ZYZZ

bu değerlere ne . 14 yaşında olman rağmen baya sağlıksızsın . Sağlıkçıyım ben acilen kilo ver

bu değerlere ne . 14 yaşında olman rağmen baya sağlıksızsın . Sağlıkçıyım ben acilen kilo ver
Konuyla alakasız fakat rizeli misin? Bu arada nasıl ya o kadar sağlıksız mıyım?

Bir de çok oturmak kalça ve üst bacağı genişletir mi?

evet Rizeliyim. Şaka amaçlı yazdım sağlıksız olduğunu. Kilon yaşına göre fazla ama abartılacak bir şey yok. Bu tarz konuları kafana takma sen günlük sporunu yap bunu rutin hale getir gerisini düşünme

evet Rizeliyim. Şaka amaçlı yazdım sağlıksız olduğunu. Kilon yaşına göre fazla ama abartılacak bir şey yok. Bu tarz konuları kafana takma sen günlük sporunu yap bunu rutin hale getir gerisini düşünme
VKİ hesaplama sitelerinde ideal diyor. Bu arada neresindensin?

Bir de çok oturmak kalça ve üst bacağı genişletir mi?
hayır genişletmez. Çok oturup - kalkmak belki genişletebilir. Dediğim gibi bu tarz konuları kafana takma

VKİ hesaplama sitelerinde ideal diyor. Bu arada neresindensin?
kaslı ve fit birisiysen ideal olur ama büyük ihtimal o 70 kilonun çoğu yağ. O yüzden ideal değil. Çayeli'ndenim

hayır genişletmez. Çok oturup - kalkmak belki genişletebilir. Dediğim gibi bu tarz konuları kafana takma

kaslı ve fit birisiysen ideal olur ama büyük ihtimal o 70 kilonun çoğu yağ. O yüzden ideal değil. Çayeli'ndenim
Bende Lazım. Ardeşenden.

Kilom normal benim, sen obezsen kıskanman normal.
1.78 60 kiloyum yağ oranım yüzde 7, yağ oranı %10 u aşmadan 2 ay içinde 70 kilo olacağım. Bu boy için max kilo 75 dir fazlası çirkin durur
Not: spora gidiyorsan bu kilo normaldir aksi takdirde 70 i geçersen yağ tulumuna benzersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,751
Üyeler
175,102
Son üye
Burakkz
Geri