Neler Yeni

Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,120
İsim
Emir
Cumartesi açık oluyor muyduki eczaneler bi de dış görünüş anlamındanda soruyorum zaten
Dış görünüş olarak sorman çok saçma değil mi?Sadece gövden var o kadar.Eczanelerde cumartesi günleri açık.

Dış görünüş olarak sorman çok saçma değil mi?Sadece gövden var o kadar.Eczanelerde cumartesi günleri açık.
Genelde oradan belli olmuyor mu? Bacaklarım biraz kalın zaten. benim sorma amacım vermiş görünüp görünmediğimi merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu kaçıncı konu açısın! Bu arada vermemişsin almışsın.
Bu konu başka ama.

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,120
İsim
Emir
Genelde oradan belli olmuyor mu? Bacaklarım biraz kalın zaten. benim sorma amacım vermiş görünüp görünmediğimi merak ettim.

Bu konu başka ama.
Genelde oradan belli olmuyor.Kişilerin yağ dağılımı çok farklıdır.Yani genetiğe bağlı.X kişisinde dengeli ise y kişisinde sadece tek bir bölgede toplanılabilir.O yüzden eczaneye gidip tartılman gerekiyor

Ellsy

80+ Bronze
Dayi kilo almissin
Çok mu aldım sence? yoksa 2-3 kilo falan mı

dostum başka konu değilki yine kilo konusu. Çok kilo konusu açıyorsun üstüne birazda mantıksız. Kimse tartı değilki senin kilo alıp almadığını anlayabilsin.
Sadece merak ettim.

Genelde oradan belli olmuyor.Kişilerin yağ dağılımı çok farklıdır.Yani genetiğe bağlı.X kişisinde dengeli ise y kişisinde sadece tek bir bölgede toplanılabilir.O yüzden eczaneye gidip tartılman gerekiyor
Benim vücuda eşit yayılıyor gibi. Sadece alıp almadığımı anlamanız için vücudumu attım.

Son düzenleme:

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Çubuk kraker olmuşsun maşallah

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom