Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bende vermişimdir diye düşünüyordum çünkü biraz biraz dikkat etmeye çalışıyorum. Nası aldım anlamadım. Tartı alınca dediğin gibi yapacağım. Üst bölgeler dediğin göğüs falan mi

Evet üst bölge dediğim kollar ve göğüsler. Ama dediğim gibi foto aldatıcı oluyor anlaşılması zor.

Bende vermişimdir diye düşünüyordum çünkü biraz biraz dikkat etmeye çalışıyorum. Nası aldım anlamadım. Tartı alınca dediğin gibi yapacağım. Üst bölgeler dediğin göğüs falan mi
eczaneye git ölçsene rica et bişe demezler.

Evet üst bölge dediğim kollar ve göğüsler. Ama dediğim gibi foto aldatıcı oluyor anlaşılması zor.
foto neden aldatıcı olsunki aynı ben ve aynı kamera değil mi sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eczaneye git ölçsene rica et bişe demezler.
Utanıyorum bi de okuldan çıkana kadar eczaneler kapanıyo haftasonları zaten kapalı.

foto neden aldatıcı olsunki aynı ben ve aynı kamera değil mi sonuçta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Utanıyorum bi de okuldan çıkana kadar eczaneler kapanıyo haftasonları zaten kapalı.
utanma vücut ölçüsü alıyor musunuz de bodybuilderlar da öyle yapıyor.

Günde ne kadar zamanlık boş vaktin oluyor? Ona bağlı olarak yürüyüşe çıkman iyi olabilir. İki fotoyu kıyaslayınca almışsın gibi duruyorsun.

Ne saçma konular yav git tartıya çık

Kilo almışsın.
O kadar da dikkat ettim nası ya çok almış duruyo muyum?
Günde ne kadar zamanlık boş vaktin oluyor? Ona bağlı olarak yürüyüşe çıkman iyi olabilir. İki fotoyu kıyaslayınca almışsın gibi duruyorsun.
çok vaktim yok. eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Kendimi toprlayana kadar akşam oluyo zaten. Haftasonları boşum

O kadar da dikkat ettim nası ya çok almış duruyo muyum?

çok vaktim yok. eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Kendimi toprlayana kadar akşam oluyo zaten. Haftasonları boşum
Yine de vakit ayırmaya çalış. Etkisini görürsün muhtemelen.
bu video ile bayağı bi kilo vermiştim.

Şu konuyu açmak için vakit ayırmak yerine cumartesi günlerinden herhangi bir gününde eczaneye gitsen daha iyi olmaz mı paşam?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri