Sizce kilo verdim mi aldım mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
39
IMG_0309.JPG
WIN_20240309_15_43_28_Pro1.jpg
15 yaşındayım. En son 78-80 arasıydım. Boyumda 176 falandı. Biraz kendimi düzeltmeye çalıştım. Sizce kilo verebildim mi yoksa aynı mıyım ne tür hareketler önerirsiniz?
Omuzlarım 118,
bel çevrem 92 cm,
göğüs çevrem 98 cm
Bi de ramazanda kilo mu verilir yoksa alınır mı?

Son düzenleme:
Almissin gibime geldi. Gobek daha kucuktu sismis biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera acisindan da olabilir.

Kanka tartı yok mu?

Sabahları aç karnına tuvalete gittikten sonra tartıl vücudun sabah kalkınca ödemi atmış oluyor.

Aynı işte neyi soruyorsun diğer konuyu da geçen hafta falan açtın. Bir haftada nasıl bir değişim bekliyorsun?

Aynı işte neyi soruyorsun diğer konuyu da geçen hafta falan açtın. Bir haftada nasıl bir değişim bekliyorsun?
Geçenki konudaki resim ocakta çekilmişti aslinda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahları aç karnına tuvalete gittikten sonra tartıl vücudun sabah kalkınca ödemi atmış oluyor.
Ödem çok fark ediyo mu tartıda

Son düzenleme:
Yok malesef. Bi de görünüş için de soruyorum.

Bro seni çok iyi anlıyorum ama maalesef fotoğraflar aldatıcı olurlar. Bir fotoda göbeğin varken diğerinde yok ama bu sefer üst bölgelerden almışsın gibi görünüyor. Tam emin olmanın tek yönü ise hep aynı tartı ile çıplak ve tuvalet ihtiyaçları giderildikten sonra aç karnına yapılmalıdır. Böylede doğru sonucu elde edersin.

Bro seni çok iyi anlıyorum ama maalesef fotoğraflar aldatıcı olurlar. Bir fotoda göbeğin varken diğerinde yok ama bu sefer üst bölgelerden almışsın gibi görünüyor. Tam emin olmanın tek yönü ise hep aynı tartı ile çıplak ve tuvalet ihtiyaçları giderildikten sonra aç karnına yapılmalıdır. Böylede doğru sonucu elde edersin.
Bende vermişimdir diye düşünüyordum çünkü biraz biraz dikkat etmeye çalışıyorum. Nası aldım anlamadım. Tartı alınca dediğin gibi yapacağım. Üst bölgeler dediğin göğüs falan mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri