timursotakurt
80+
Omuzlarım 118,
bel çevrem 92 cm,
göğüs çevrem 98 cm
Bi de ramazanda kilo mu verilir yoksa alınır mı?
Son düzenleme:
Tartılıp baktın mı hiç?En son 78-80 arasıydım. Boyumda 176 falandı. Biraz kendimi düzeltmeye çalıştım. Sizce kilo verebildim mi yoksa aynı mıyım ne tür hareketler önerirsiniz?
Omuzlarım 118,
bel çevrem 92 cm,
göğüs çevrem 98 cm
Henüz bakamadım.Tartılıp baktın mı hiç?
Nasi ya. Belki kameradandırAlmissin gibime geldi. Gobek daha kucuktu sismis biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera acisindan da olabilir.
Yok malesef. Bi de görünüş için de soruyorum.Kanka tartı yok mu?
AnlamadımTartıya çıkmamış kilo verdim mi diyor
Geçenki konudaki resim ocakta çekilmişti aslinda.Aynı işte neyi soruyorsun diğer konuyu da geçen hafta falan açtın. Bir haftada nasıl bir değişim bekliyorsun?
Ödem çok fark ediyo mu tartıdaSabahları aç karnına tuvalete gittikten sonra tartıl vücudun sabah kalkınca ödemi atmış oluyor.
Yok malesef. Bi de görünüş için de soruyorum.
Bende vermişimdir diye düşünüyordum çünkü biraz biraz dikkat etmeye çalışıyorum. Nası aldım anlamadım. Tartı alınca dediğin gibi yapacağım. Üst bölgeler dediğin göğüs falan miBro seni çok iyi anlıyorum ama maalesef fotoğraflar aldatıcı olurlar. Bir fotoda göbeğin varken diğerinde yok ama bu sefer üst bölgelerden almışsın gibi görünüyor. Tam emin olmanın tek yönü ise hep aynı tartı ile çıplak ve tuvalet ihtiyaçları giderildikten sonra aç karnına yapılmalıdır. Böylede doğru sonucu elde edersin.