Arama sonuçları: *

1. Faristod

Düşük ayak ameliyatı

İngilizce yazınca havalı mı oluyorsun? yazık kafana
  2. Faristod

Çene Sakalı Çekme Hastalığı

Bende de var o sorun. Elini meşgul etmen veya kesmen gerekli
  3. Faristod

Düşük ayak ameliyatı

Sıkıntı olur mu demiş burda deneyimi olana danışmıyor bizim fikrimizi soruyor. Sağlık anlamında doktorla konuşmadan veya doktorun lafına inanmayıp buraya sormasının mantığı yok
  4. Faristod

Düşük ayak ameliyatı

Donanımarşiv forum bildiğim kadarı ile doktor hizmeti bulunmayan bir forum ama o konuda işini daha iyi yapan hasteneler var diye duymuştum
  5. Faristod

Yerli Aşının Adı "TURKOVAC" :d

Rezil olcaz hissediyorum
  6. Faristod

Sosyal Fobim Var....

Kendini zorladığı halde de çözemiyorsan psikolga gitmen gerek bizim diyeceğimiz şeylerin yararı olmaz
  7. Faristod

Müsilaj olmayan yerde denize girmek tehlikeli mi?

Bakteri yuvası ama sen bilirsin tabi
  8. Faristod

Sinovac Vs Biontech? Sizce hangi aşı daha iyi?

Biontech Avrupa birliği tarafından daha önce kabul edildi. Ayrıca sinovacın test sonuçları(ölüm-hastalığı hissetme gibi) Biontech ten daha düşük. Bence Biontech daha iyi yani
  9. Faristod

Arkadaşlar diş ağrısına ne iyi gelir yardımcı olur musunuz

Rakı bekletmek
  10. Faristod

Nasıl Kilo Verebilirim?

190 a 85çok anormal gelmedi bana. 15 yaşındasın bence fazla kasma ergenlikte anlık kilo alma vermeler olur akılına bırakmalısın bence
  11. Faristod

Yanlış Kesilmemesine Rağmen Oluşan Tırnak Batması

Aynı sorunu yaşadım. Yok kara merhem sür yok soğanlı suya sok vs tarzı şeyler denedim geçmeyince doktora gittim lokal operasyona girmek zorunda kaldım. Corona dönemi diye hastanelerden çekinsen bile bu konuda kesinlikle doktora gitmeni öneririm
  12. Faristod

Hayatımda kavgada bile kahkaha atıyorum yardım

aklıma jokee geldi o da sürekli gülerdi. Psikolojik yardım alman gerektiğini düşünüyorum
  13. Faristod

Bir insanın ömrünü stres kısaltır mı?

kısaltır ama bir süre sonra alışıyosun
  14. Faristod

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

Geleceği bilmesi birşeyler olduğu anlamına gelir, ama 1 hatanın bulunması mükemmel olmadığı anlamına gelir ve kutsal kitap sayılmaz çünkü kutsla kitap mükemmeldir hatasızdır. Biz dağları zelzelelerden korusun diye yarattık diyor bir ayette. Zelzele doğal afet demektir dağların olduğu yerde...
  15. Faristod

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

Doktordan mı öğrendin bu hastalığı. Eğer öyleyse bırakman hata zaten. internetten görüp böyle olduğunu düşünüyorsan yine bunu doğrulamak için doktora gitmen gerek. Her türlü gitmen gerek yani 1623104826 Hakaret etmek-küçük görmek şeklinde anlaşılmasın ama bilimin kabul ettiği ve tedavi...
  16. Faristod

Her Geçen Gün Yavaşça Bitiyorum.

Fransızca dinle almanca dinle isveççe dinle seçenek çok. İlerde illaki bir şey olursun herkesin bu evrende bir yeri var evsiz falan olacağını düşünüyorsan orası ayrı. Ders çalışmak ayrı bir işte çalışmak ayrı. İnan ki paranın geri dönüşü derstekilerden çok daha erken diye çalışırken daha mutlu ve...
  17. Faristod

Her Geçen Gün Yavaşça Bitiyorum.

Aynı şeyleri yaşadım 1yaş büyüğüm tam olarak bende temmuz doğumluyum ve mezuna kaldım. Arkadaşlarına faydan olmayabilir kimseye durudk yere iyilik yapmaya çalışmamalısın ztaen zorda olduklarında yanlarında olman yeterlidir. Ailene iyi bir evlat olman senin sadece iyi bir eğitim için çabalamanla...
  18. Faristod

Dişim Ağrıyordu Doktora Gittim Sinirler Aldırıldı Ama Ağrıyor Normal midir?

ilk gün ağrıyabiliyor eğer 2. gün de ağrımaya devam ederse tekrar git kanal tedavisini düzgün yapmamışalardır içerde temizlenmeyen kısım kalmıştır
Top Bottom