Olmaz, yeter ki adam gibi bir doktora görün.Merhabalar benim sağ ayağımda düşük ayak var şuan 16 yaşındayım bu yaşta ameliyat olsam bı sıkıntı olurmu i
Doktor hizmeti istememiş zaten. Tecrübesi/bilgisi olan biri var mı diye merak etmiş.Donanımarşiv forum bildiğim kadarı ile doktor hizmeti bulunmayan bir forum ama o konuda işini daha iyi yapan hasteneler var diye duymuştum
ben konuda tecrübesi bilgisi olan var mı diye bir şey görmedim.Doktor hizmeti istememiş zaten. Tecrübesi/bilgisi olan biri var mı diye merak etmiş.
adam doğru söylüyor en iyisi doktora görünmenBurada bu soruya cevap verebilecek birisi olduğunu sanmıyorum. Varsa bile bire bir görmeden bunun cevaplanması doğru olmaz. Doktora gidip muayene olmanız lazım
Mesajın içinde yazması gerekmiyor. Okuyunca bu anlamı çıkarıyorum.ben konuda tecrübesi bilgisi olan var mı diye bir şey görmedim.
Sıkıntı olur mu demiş burda deneyimi olana danışmıyor bizim fikrimizi soruyor. Sağlık anlamında doktorla konuşmadan veya doktorun lafına inanmayıp buraya sormasının mantığı yokDoktor hizmeti istememiş zaten. Tecrübesi/bilgisi olan biri var mı diye merak etmiş.
Shut up uzatma plsSıkıntı olur mu demiş burda deneyimi olana danışmıyor bizim fikrimizi soruyor. Sağlık anlamında doktorla konuşmadan veya doktorun lafına inanmayıp buraya sormasının mantığı yok
İngilizce yazınca havalı mı oluyorsun? yazık kafanaShut up uzatma pls