Neler Yeni

Her Geçen Gün Yavaşça Bitiyorum.

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Geleceğimden çok fazla korkuyorum, üniversiteyi kazanabileceğimden emin değilim, hayatım hakkında çok korkuyorum, geleceğim hakkında çok endişeliyim, üzüntü ve korkudan karnıma ağrılar giriyor durmadan ağlıyorum, kendimi hazır hissetmiyorum ve bu sene sınavı kazanmaktan başka bir şansım olduğunu sanmıyorum, yavaşça bitiyorum ve daha 17 yaşındayım temmuz ayında 18 olacağım ve tüm umutlarımı yaşarken ki hissettiğim heyecanı ve mutluluğu kaybettim ailemi üzmek istemiyorum ama onlar için iyi bir evlat da olamıyorum, hiç kimseye faydam yok ne arkadaşlarıma ne de dostlarıma, kendimde ders çalışmaya dair hiçbir istek bulamıyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum, lütfen bana kendimi nasıl sakinleştirebileceğim konusunda yardım edin.

Aware

80+ Silver
Depresyon deniliyor bu hale profesyonel bir yardım almanız en doğrusu olur.

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Depresyon deniliyor bu hale profesyonel bir yardım almanız en doğrusu olur.
Aileme durumumdan bahsetmek istemiyorum zaten bir sürü sıkıntıları var benim sorunlarımla onları rahatsız etmek istemiyorum.

Aware

80+ Silver
Aileme durumumdan bahsetmek istemiyorum zaten bir sürü sıkıntıları var benim sorunlarımla onları rahatsız etmek istemiyorum.
Okul rehber öğretmeninle görüşebilirsin daha iyi olur.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Müzik dinle, rahatlarsın.

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer konum uygunsuz ise silebilir ya da rapor edebilirsiniz rahatsızlık vermek istemem sadece paylaşmak iyi olur diye düşündüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müzik dinle, rahatlarsın.
Müzik dinlediğimde düşüncelerimle başbaşa kalıyorum ve bunu beni korkutuyor.

Aware

80+ Silver
Bana yardımcı olabileceğini sanmıyorum ama denerim sağol.
Rica ederim . Gününüzü planlarsanız ve plana uymak için kendini zorlarsan , uyku. Düzenini oturtursan güzel olur senin için.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,248
İsim
Turuncu Keskin
Yardım almaktan veya sağlam bir arkadaşına içini döküp ağlamaktan başka olur yanı yok. Profesyonel yardım alman daha iyi olur ama aileler bugünler için var. Her sorunun altından bir şekilde kalkılıyor, ailenle konuşmalısın.

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Rica ederim . Gününüzü planlarsanız ve plana uymak için kendini zorlarsan , uyku. Düzenini oturtursan güzel olur senin için.
Düzen konusunda başarısızım biraz kendimde Bi hareketlenme göremediğim için ne kadar kendimi motive edersem edeyim hiçbir şekilde planıma sadık kalamıyorum, ama öneriniz için teşekkürler.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Aynı şeyleri yaşadım 1yaş büyüğüm tam olarak bende temmuz doğumluyum ve mezuna kaldım. Arkadaşlarına faydan olmayabilir kimseye durudk yere iyilik yapmaya çalışmamalısın ztaen zorda olduklarında yanlarında olman yeterlidir. Ailene iyi bir evlat olman senin sadece iyi bir eğitim için çabalamanla değil en önemli şey iyi bir insan olmandan geçer illaki biraz üzüntü olucak onlarda ama ilerde kendi ayakların üzerinde durduğunu görünce o üzüntüleri de kalmayacak.Takma kafana bu sene yapabildiğin kadar iyi yapmaya çalış düşünme daha kendini yıpratırsın sadece. Bu arada türkçe müzik dinleme geneli hüzünlü şeyler oluyor(rock - rap sinlediğini dişünerke söylüyorum) Yabancı dinle sözleri tam anlayamadağından pek etkilenmezsin. Eğer sürekli depresif müzik dinlersen kurtulamazsın bu süreçten zatne

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Yardım almaktan veya sağlam bir arkadaşına içini döküp ağlamaktan başka olur yanı yok. Profesyonel yardım alman daha iyi olur ama aileler bugünler için var. Her sorunun altından bir şekilde kalkılıyor, ailenle konuşmalısın.
Ailem ile konuşmayı pek tercih etmiyorum öncelikle dediğim gibi onların kafalarını doldurmak istemediğim için birde annem ve babam ayrı o yüzden çok da onları boğmak istemiyorum birde üniversite sınavı olduğu içinde çok istemiyorum yani kısacası o kadar değerli olduğumu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şeyleri yaşadım 1yaş büyüğüm tam olarak bende temmuz doğumluyum ve mezuna kaldım. Arkadaşlarına faydan olmayabilir kimseye durudk yere iyilik yapmaya çalışmamalısın ztaen zorda olduklarında yanlarında olman yeterlidir. Ailene iyi bir evlat olman senin sadece iyi bir eğitim için çabalamanla değil en önemli şey iyi bir insan olmandan geçer illaki biraz üzüntü olucak onlarda ama ilerde kendi ayakların üzerinde durduğunu görünce o üzüntüleri de kalmayacak.Takma kafana bu sene yapabildiğin kadar iyi yapmaya çalış düşünme daha kendini yıpratırsın sadece. Bu arada türkçe müzik dinleme geneli hüzünlü şeyler oluyor(rock - rap sinlediğini dişünerke söylüyorum) Yabancı dinle sözleri tam anlayamadağından pek etkilenmezsin. Eğer sürekli depresif müzik dinlersen kurtulamazsın bu süreçten zatne
İngilizcem iyi olduğu için yabancı da aynı hissi oluşturuyor ancak Türkçeden daha sakin geliyor arada dinliyorum ama ilerde bir şey olabileceğimi sanmıyorum çünkü hayata karşı hazır değilim ve bu gidişle de olamayacağım galiba ama teşekkürler.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Geçen gün, 2 gün önceydi sanırım. Okuduğum bir yazıda "korku ve endişelerinden kaçarak kazanamazsın, bu sana yıllara mal olur. Ama eğer kısa bir süre korkularınla savaşırsan, yılların senin olur" gibi bir cümle vardı. Beni çok etkilemişti belki sana da yardımcı olur diye söylemek istedim.

Top Bottom