Korkularım ile savaşabilecek kadar hayattan zevk alamıyorum ama teşekkürlerGeçen gün, 2 gün önceydi sanırım. Okuduğum bir yazıda "korku ve endişelerinden kaçarak kazanamazsın, bu sana yıllara mal olur. Ama eğer kısa bir süre korkularınla savaşırsan, yılların senin olur" gibi bir cümle vardı. Beni çok etkilemişti belki sana da yardımcı olur diye söylemek istedim.
Genelde çok nadir de olsa söz yazıyorum rap tarzında ama onuda pek iyi yapamıyorum. Yinede tavsiye için teşekkürler.Kendine bir uğraş koyman çok iyi olur. Yaptım ve gerçekten kendimi boş hissetmiyorum.
Fransızca dinle almanca dinle isveççe dinle seçenek çok. İlerde illaki bir şey olursun herkesin bu evrende bir yeri var evsiz falan olacağını düşünüyorsan orası ayrı. Ders çalışmak ayrı bir işte çalışmak ayrı. İnan ki paranın geri dönüşü derstekilerden çok daha erken diye çalışırken daha mutlu ve dirayetli oluyor insan çünkü 1 ay sonunda o parayla istediğin birşeyi alma hayali kuruyorsun. Herkes üni okumak zorunda değil. Mezuna kaldım arkadşaım direkt okumayacağım diyip işe girdi ben hala sap gibi sınava hazırlanıyorum o motorunu ve bilgisayarını aldı takılıyor. Toparlan biraz üni için çabalamasanda bi işe girmek için çabala cidden fikrin değişecekAilem ile konuşmayı pek tercih etmiyorum öncelikle dediğim gibi onların kafalarını doldurmak istemediğim için birde annem ve babam ayrı o yüzden çok da onları boğmak istemiyorum birde üniversite sınavı olduğu içinde çok istemiyorum yani kısacası o kadar değerli olduğumu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İngilizcem iyi olduğu için yabancı da aynı hissi oluşturuyor ancak Türkçeden daha sakin geliyor arada dinliyorum ama ilerde bir şey olabileceğimi sanmıyorum çünkü hayata karşı hazır değilim ve bu gidişle de olamayacağım galiba ama teşekkürler.
Bu konu da yardımcı olabilirim. İstersen özelden yazabilirsin.Korkularım ile savaşabilecek kadar hayattan zevk alamıyorum ama teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde çok nadir de olsa söz yazıyorum rap tarzında ama onuda pek iyi yapamıyorum. Yinede tavsiye için teşekkürler.
Desteğiniz için teşekkürler.Fransızca dinle almanca dinle isveççe dinle seçenek çok. İlerde illaki bir şey olursun herkesin bu evrende bir yeri var evsiz falan olacağını düşünüyorsan orası ayrı. Ders çalışmak ayrı bir işte çalışmak ayrı. İnan ki paranın geri dönüşü derstekilerden çok daha erken diye çalışırken daha mutlu ve dirayetli oluyor insan çünkü 1 ay sonunda o parayla istediğin birşeyi alma hayali kuruyorsun. Herkes üni okumak zorunda değil. Mezuna kaldım arkadşaım direkt okumayacağım diyip işe girdi ben hala sap gibi sınava hazırlanıyorum o motorunu ve bilgisayarını aldı takılıyor. Toparlan biraz üni için çabalamasanda bi işe girmek için çabala cidden fikrin değişecek
Tam tersine müzik asla dinlenmemeli.Müzik dinle, rahatlarsın.
Müzik daha kötü yapar. Araştırıp görebilirsin dinlenmemesi daha iyi olduğunu.Müzik dinle, rahatlarsın.