Arama sonuçları: *

1. G

Tek dikişte sade maden suyu içmek zararlı mı?

Mission Passed Delikanlılık +99 Olsa bile zararlı bir olay, hem boğaz hem mide için.
  2. G

12 yaş üstüne aşı sırası geldi mi

Okula mı geldiler? Hangi aşıyı vurdular gelince?
  3. G

Yine koronalı olmuş muyumdur?

Bizim de karantinamızdan sonra annemin testi yine pozitif çıkmıştı, ama hiçbir belirti yoktu. Emin olamayıp tekrar yaptırdığımızda ise negatife dönmüştü. Umarım sende de öyle bir şey olmaz.
  4. G

Karın kası çalışmak göbeği eritir mi

24 geldi 😳 D-dostum sen başkasın :D (Yanlış anlama, rencide edici manada söylemedim, elbette olabilir :))
  5. G

Benden fazlası da varmış. (15) Yok mu arttıran? :D
  6. G

Zayıflar mıyım derken göbek yağlarından falan bahsediyorsan evet, zamanla azalır.
  7. G

Sanırım corona oldum :(

Kapanmayacak maalesef dostum. Ölen ölsün kalanlarla devam stratejisi diye adlandırdım ben bunu. İkişer pozitif çıktıkça karantinaya alıp bitince kaldığı yerden okulla devam edecekler. Tamamen uzaktan eğitime geri dönülmemesi yeter Bakanlık için, ki bence de doğru olan, hep böyle olmalıydı...
  8. G

[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

Geçmiş olsun.
  9. G

[GÜNCELLEME]Parmağım kırılmış olabilir mi?

Kas zedelenmesi falandır diye tahmin ediyorum ama buradan nasıl bilebiliriz? Biraz zaman ver bekle, geçmezse git doktora.
  10. G

Gözümde ölü piksel var (CİDDİYİM)

Monitör müsün reis, ne diyelim doktora git yani :D 1628456077 Garanti bu Dünyada yok diye biliyorum 💀😀
  11. G

Kağıt yuttum bir şey olur mu

Ben bilmem
  12. G

Bildiğim kadarıyla değil, kan kaybı olmasın diye yapıyordu ama bilmiyor ki içince o kan mideye ...
  13. G

Arkadaşım bir yeri kanadığında kan kaybetmeyeyim diye hep o kanayan yerden kanı içerdi. O da hayatta çok şükür.
  14. G

Küçükken Domino's Pizza broşürü yemiştim, hala hayattayım. O günden bu güne 2 A4 boyutunda kağıt da yutmuşumdur, ama hayattayım. Yani bir şey olacağını sanmıyorum. 1628076690 Afied.
  15. G

Yutkunurken boğazın acıması

Lan niye herkeste aynı zamanlarda başlayan bu olay var, ameriganın entirikalarından biri mi lan yoksa? Bende de var.
  16. G

Berber olmayan bıyığımı (Aslında tüyden başka bir şey değil.) makine ile aldı!

Hangisini seçersek o mu olacak bu nr biçim bi laf ya :D?
  17. G

Berber olmayan bıyığımı (Aslında tüyden başka bir şey değil.) makine ile aldı!

Pek de değil aslında, bir yandan da genetik de etkiler bunu.
  18. G

İlk vaka bildirilmeden virüs kapmış olabiliriz!

🥴🥴🥴🥴 Ne memuru alkol bey
  19. G

Ayık ol pıçaklamasınlar o.O2 🥴 Vadana iğanet ettin, HAYIN!! 😡
  20. G

U-usta sırrı açığa çıkardın o.O2 Fahreddin hoca ve gangi peşinde 😱🥶
Top Bottom