Obito Uchiha
80+ Silver
Millet aç açTamam ben biraz daha yiyom o zaman
Millet aç açTamam ben biraz daha yiyom o zaman
Afied.Tamam ben biraz daha yiyom o zaman
Bide kağıttan önce kolumu ısırmıştım da kanadı o kanı da yanlışlıkla yaladım bişe olur muKüçükken Domino's Pizza broşürü yemiştim, hala hayattayım. O günden bu güne 2 A4 boyutunda kağıt da yutmuşumdur, ama hayattayım.
Yani bir şey olacağını sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Afied.
Arkadaşım bir yeri kanadığında kan kaybetmeyeyim diye hep o kanayan yerden kanı içerdi. O da hayatta çok şükür.Bide kağıttan önce kolumu ısırmıştım da kanadı o kanı da yanlışlıkla yaladım bişe olur mu
Arkadaşın vampir miArkadaşım bir yeri kanadığında kan kaybetmeyeyim diye hep o kanayan yerden kanı içerdi. O da hayatta çok şükür.
Bildiğim kadarıyla değil, kan kaybı olmasın diye yapıyordu ama bilmiyor ki içince o kan mideyeArkadaşın vampir mi
Ölmeden önceki son zamanların(!)Soru başlıkta.
Ben bilmemGüzel kanımı içmem günah mı öyle bişe duymuştum günah değilse daha fazla içcem
Discord hesabın var mıÖlmeden önceki son zamanların(!)
Sen millete discorddan trollsün falan yazmaya ve kendin trollrmeye memati atmaya falan utanmıyon mu senin yüzünden milletle kavga ettimÖlmeden önceki son zamanların(!)
Trolle ciddi konuşacak değilim var bunu biliyorsan eklidirDiscord hesabın var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen millete discorddan trollsün falan yazmaya ve kendin trollrmeye memati atmaya falan utanmıyon mu senin yüzünden milletle kavga ettim