Arama sonuçları: *

1. HafızRakun

Fitnesscilerin bileğine taktığı sardıgı şey nedir

yuksek agirliklarda bileği desteklemek için kullaniliyor. Yanlış formda yaparken sakatlanma ihtimalini azaltır. Yeni başladığın kolayca sakatlanman olasi. Alman yararina olur.
  2. HafızRakun

Grizzone Platinum protein tozu alınır mı?

Bildigim kadariyla alman hammadde kullanan belli basli firmalar arasinda grizzone da var. Şuana kadar farkli markalarin farkli urunlerini kullandim. 3 gün önce grizzone da %30 indirimden whey platinium aldim kurabiyeli ve daha bugun elime ulaştı henüz sadece suyla deneyebildim tadi ve kıvamı...
  3. HafızRakun

Testis ultrason sonucu nasıl?

Gecen ekimde varikosel ameliyati oldum. Benim doktora gitme sebebim testislerimde ağrı olmasiydi ve ultrasonda sol varikosel cikti sure olarak seninkinin kisa olduğunu dusunuyosan benimki 5 dakika surmemistir bile yani kaygilanma. Testisinde damar gorunmesi normal mi bilmiyorum ama herhangi bir...
  4. HafızRakun

Gainer tozu dipte kalıyor

once siviyi koy sonra gaineri dok
  5. HafızRakun

Bağırsak sorunum için yardım

ayakta isiyosan oturarak isemeyi dene mumkunse alaturka tuvalete.
  6. HafızRakun

bu carb cycling programı dengeli mi?

okumadan yazmisim
  7. HafızRakun

Erkekte büyük kalça sorunu

yukaridaki mesajimda hepsini bir arada yapmasi gerektigini belirttim zaten. İnanilmaz kilolu değilse ve cok hızlı kilo vermezse sarkma olmaz kolay kolay. once define olup kendini kesfetmesi onemli bence nerede ne eksik oldugunu gormek acisindan.
  8. HafızRakun

bolgesel antrenmanlar o bolgedeki kasi gelistirmek icindir. Yag yakmak istiyorsak kosu, yuruyus, ip atlama gibi nabzimizi yukseltip vucudu yag yakmaya iten egzersizlere yönelmemiz gerekir. Yaglar yakilirken vucudun her bölgesinden yakilir.
  9. HafızRakun

bolgesel yag yakimi diye bir sey olmadığı icin bu arkadasimiz bunu yaparsa ve kalori acigi da olmazsa kalcalari kuculmek yerine buyuyebilir Oncelikle benim de kalca kismim genis ve vucudum yagin buyuk cogunlugunu bacaklarimda belimde ve kalcamda depoluyor. Tavsiyem oncelikle güzel bir diyete...
  10. HafızRakun

Yürürken sağ ayağımın bir kısmı acıyor, ne yapmalıyım?

Birkaç gün ayakkabı giymessen düzeleceğine inanıyorum
  11. HafızRakun

Azmak normal bir şey mi?

Normaldir olur öyle
  12. HafızRakun

Kedimin gözlerini neyle silmeliyim?

Pp enis kirazoğlu mu :D
  13. HafızRakun

Öncelikle teşekkürler Çok güzel yazmışsınız Kedinin gözleri açık iki fotoğrafta da uyuyo benim hatam Görmesinde bi problem yok Rahatsız olduğu için temizleyeyim dedim Çayı deneyeceğim
  14. HafızRakun

Yeni sahiplendiğim kedinin gözlerinde akıntı olmuş ve temizlenmediği için kurumuş Veterinere gideceğim ancak gidene kadar geçici bi çözüm önerisi olan var mı Önerdiğiniz göz temizleme solüsyonu vb. varsa yazarsanız sevinirim
  15. HafızRakun

Kulağım çalışmıyor !

Burnunu hava almayacak şekilde ucundan sık Sonra bütün gücünle burnundan nefes vermeye çalış (Beynin akarsa sorumluluk kabul etmem)
  16. HafızRakun

(Rehber ve Hikaye) Diş Teli Taktıracaklar İçin

Tel takarsanız braketlerin düşmesine neden olacağı için yasak kola falan ama ben pipetle içtim baya 1 yıldır sadece bir tane düştü (200 tl yenisi için verdim) para çoksa içebilirsin
  17. HafızRakun

(Rehber ve Hikaye) Diş Teli Taktıracaklar İçin

Benim teller de cumartesi çıkıyor 1 yıldır ısıramadığım elmaların acısını çıkaracağım
Top Bottom