Arama sonuçları: *

1. HasanBG

Kapandı.

sikinti yok gidip adama gosteriyorsun zaten eldivenle hoppidi hopiidi yapip test icin isemeni istiyor o kdr
  2. HasanBG

Shoulder press yaparken beyin uyuşması

bir de salon havasız oluyor bazen ondan da olabilir hocam zaten benim astımım yok ama nefes falan tutarken nerdeyse astımlılar kadar az tutabiliyorum
  3. HasanBG

Shoulder press yaparken beyin uyuşması

Arkadaşlar spor salonunda diğer hareketlerde bir şey yok ama özellikle shoulder press hareketinde 1 set yaptıktan sonra böyle beynim uyuşuyor mal gibi oluyor ve bu duyguyu önceden spor da çok ciddi yaşamıştım ama o gün shoulder press'den değil genel bütün hareketler etkilemişti ve az kala...
  4. HasanBG

G

tuz ve yağdan uzak durman lazım tabii ki ama hepsini dengeli bir şekil de yemen lazım yoksa performansın düşer yani sana şöyle diyeyim hiçbir şeyden uzak kalma sadece dengeli ye yani gerektiğinde şeker de yiyeceksin öyle diyeyim ama şekeri aşırı az ye ve tuzu fln hiç bırakma ve karbonhidrat...
  5. HasanBG

Arkadaşımın rahatsızlığı ile ilgili

Usta valla bilmiyorum ama arkadaşımın hastalıkları ortaya cıktı o yüzden çokta ergenliğe veremiyorum yoksa derdim ona boş yapma lan bir şey ergeni diye
  6. HasanBG

Hayır,dediğim gibi doktora gitti ve doktor ona öyle demiş
  7. HasanBG

Böyle bir durum yaşayan varsa diye yazdım
  8. HasanBG

Yakın zaman da sevdiği bir akrabası öldü + üstüne anksiyete ve panik atağı ortaya çıktı ve ara sıra psikiyatrise gidiyor 1639507040 Babası ve annesi çok gereksiz insanlar ailesi zaten full cinsiyetci ve baskıcı olduğu için dışarıya bile doğru düzgün çıkabiliyor ya da teyzesinin kaçırması ile...
  9. HasanBG

Arkadaşım böyle diyor da ona ne iyi gelebilir (yaşlarımız 15,16 arkadaşımın cinsiyeti kız)
  10. HasanBG

16 yaşında 1.90 olan boyum daha uzar mı ?

22 yaşına kadar fln uzunuluyor da genel de 18 yaşından sonra maksimum 3,4 cm uzuyorsun
  11. HasanBG

Evde diş beyazlatma ile ilgili

18 yaşına gelince diyorlar dişim de sarılaşma o kadar yok zaten özellikle düzenli dişlerimi fırçalıyınca 1,2 hafta normal rengine dönüyorda dişim dişim de lekeler var hocam onun için sürekli ilerde diyorlar
  12. HasanBG

Evde diş beyazlatma ile ilgili

Disleri nasil Beyazlatiriz? Birkaç damla limon suyu ve bir çay kaşığı karbonatı bir fincanda karıştırın. Karışım macun kıvamına gelinceye kadar karıştırmaya devam edin. Elde ettiğini macunu bir diş fırçası kullanarak ya da parmağınızın ucuyla dişlerinize uygulayın. Macunu özellikle dişlerinizin...
  13. HasanBG

Korona benden aileme geçti, babaannem ve halamın ölmesinden korkuyorum

yapıcak bir şey yok malesef eğer müslüman isen bol bol dua edebilirsin ve ben senin gibi şüpheli olsaydım sürekli onları arayıp nasıl olduklarını sorardım ve onlar iyiyim derse en azından içim bir tık rahatlardı
  14. HasanBG

Korona olmuş olabilir miyim

Merak eden varsa diye yazıyorum testim negatif cıktı ve doktora gittim doktor burnunda sinizüt başlangıcı var dedi ve 4 tane ilaç verdi ve bu hafta okula gitmessen iyi olur dedi zaten cuma günü okul yok dedi ve dışarda dolanma dedi
  15. HasanBG

Korona olmuş olabilir miyim

Arkadaşlar korona olabilir miyim? şimdi en baştan anlatıyorum. Dün sabah kalktım ağzım kupkuruydu ama yine de su içince geçti ama normale göre bir tık fazla tuvaletim geliyordu ama dün ağzım kupkuru olduğu için baya su içtim o ayrı neyse asıl olay bugün bugün kalktım ve omzumun ve sırtımın...
  16. HasanBG

Korona virüsün IQ düşürdüğü bilgisi

kardeşim sakın corona olma en az -30 iq düşüyormuş ben 2 ay önce korona oldum ve -40 iq yedim neyseki iq seviyem biraz yüksekti ondan sizin gibi oldum
  17. HasanBG

Spor sonrası bacak ağrısı ?

Normal ama bu aralar fazla zorlama kendini
  18. HasanBG

Okullar sizce kapanır mı ?

Okuduğum okul da şimdiden 1 sınıf karantinaya alındı
  19. HasanBG

Antrenman sonrası Kas ağrısı normal mi?

Asıl sıkıntı ağrımazsa hocam
  20. HasanBG

Sanırsam korona oldum

Neden hocam