HasanBG
80+ Bronze
Dahası
Arkadaşlar korona olabilir miyim? şimdi en baştan anlatıyorum. Dün sabah kalktım ağzım kupkuruydu ama yine de su içince geçti ama normale göre bir tık fazla tuvaletim geliyordu ama dün ağzım kupkuru olduğu için baya su içtim o ayrı neyse asıl olay bugün bugün kalktım ve omzumun ve sırtımın ağrıdığını fark ettim ama ben dün spor salonuna gitmiştm ve kendimi bir tık zorlamıştım ondan olabilir diye düşündüm sonra uyandıkdan 1-2 saat sonra halsizlik gelmeye başladı,hafif ateşim cıktı ve ağzım cok kuruyordu yani kuruyordu dediğüm öyle inanılmaz bir kuruluk değil ama su içtikden 20-30 dk sonra kuruyordu ve bu yüzden cok su içtim ve o yüzden cok tuvalete gittim ama sanırsam cok tuvalete gitmem normaldir neyse kısacası halsizim,omzun ağrıyor, sırtım ağrıyor,ağzım hala bir tık kuru ve hafif ateşim var ama 20 dk önce babam yüzün kıpkırmızı dedi bende yüzümü yıkadım ve geçti ama yine de bilmiyorum sizce korona olabilir miym ya da üşütmüş de olabilirim çünkü dün spordan sonra eve yürüyerek 40 dk boyunca sırtım full ıslak kıyafetle geldim ve ondan önceki günler de sabahları fln üşüyerek kalkıyordum ve bazen de önceki günler sıcakladığım için mini vantilatörü kendi yüzüme doğru acık tutuyordum neyse sizce test yaptırmam gerek mi yoksa yarın nasıl olduğuma bağlı mı test yaptırmaya gitsem (yarın okula gitmeyi düşünmüyorum ama tabi iyi olursam giderim)