Ölüme en yakın olduğunuz an ne zamandı?

Kardeşimle hızar motoruyla berbercilik oynuyorduk neyse çalıştırdı motoru başladı beni tıraş etmeye sonra motordan talaş parçası fırladı, Allah'tan talaş parçası şahdamarıma falan gelmedi.
Hızarla saç traşı mı yapmaya çalışıyordunuz ? Çok tehlikeli. Ben de hızar kullandım hala korkarım kullanmaktan. Yakınına bile yaklaşmam.

boğuluyordum tamam artık öldüm herhalde diye düşününce hayatım gözümün önünden film gibi geçti ama bunun olması 1-2 saniye sürüyor gerçekten ilginç bir deneyimdi

Boğazıma cips kaçmıştı. Gerçekten çok heyecanlı bir hayatım varmış.

Merkezi Akhisar olan 5.6'lık deprem.

Akhisarda yaşıyorum.

Köpekten nasıl kurtulunur ben hala bilmiyorum
kalın sesle bağırın kaçıyor hepsi 😀
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bisikletle tenha 3 şeritli yolda geziyorum. Millet oraya genellikle içki içmek için giderdi ya da ehliyeti olmayanlar orada alıştırma yaparlardı. İşte karşıya geçeceğim dönel kavşaktan. Sağımdan bir mercedes geliyor üzerime ama uzaktan. Ben de dedim yavaş gidiyor zaten hızlıca geçerim. Baktım adam dönerken bi hızlandı üzerime geldi. ben de bisikleti kaldırıma doğru sürdüm ve mükemmel bisiklet skillerim olduğu için önü kaldırıp kaldırıma geçtim😎. Kaç yıl oldu hala adamın neden öyle bir şey yaptığını çözemedim

Son düzenleme:
1-2 yıl önce 2 şeritli köy yolunda (yollar bol virajlı ,yan taraflar tarla ve uçurum gibi yüksek) hızım 120-130 civarı gidiyodum. boş diye basııyodum Önümde eski kasa ford transit 60 ya gidiyodu şunu sollayım dedim karşı şerite bi geçtim bana doğru bi araba geliyor direk transiti geçince tekrar şeridime girdim yol virajlı olduğu için karşıdan gelen arabayı görmek zordu ama hızlı geldiğim için duramazdım o yüzden böyle bi risk almıştım karşıdan gelen arabayı görünce aha öldük demiştim

Boğulacaktım, araba çarpacaktı, gözümü merdivene çarpacaktım(Yüzümde yarık oldu. Eğer gözüme gelse bir gözüm olmayacaktı.), kaburgam kırıldı ama herhalde.

Çalışıyordum.Çatıda ipe ayağım takıldı az kalsın düşüyordum.Oluğa dayanmıştı elim.

iki tane var biri 5.sınıfta ormanlık alana girmiştik köpek çıktı nerdeyse yakalıycakken asfalta çıktık öyle bıraktı
2.de warband oynuyodum sonra kalktım salona doğru gidiyodum birden koridorda noluyo anlamadım önce gözlerim karardı sonra yavaşça duvara çarpa çarpa düştüm ellerimi dalan kontrol edemiyodum o an öldüm sandım ama ölmedim

Araba çarptığı an...
Bisikletimle karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta 70-80 arası geçen bir kadın sürücü arka tekerime çarpmıştı. Bisikletle havada dönerek 10-20 metre ileri uçmuştum. Gözümü açtığımda etrafımda bir sürü kişi vardı. Çok korkmuştum korkudan ne yapacağımı bilmeden o halde eve gitmiştim. Eve girince bayılmışım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri