Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Arkadaşım kolumu ısırdı (ciddi)

Sadece dolunayi bekle
  2. Isofyan

Akşam testislerde oluşan kaşıntı

Mantar olma ihtimali ne. Kizariklik fln var mi
  3. Isofyan

🔴 Durum Vahim! Acil Servisler %100 doluluk oranına ulaştı!

Uniler uzaktan olur mu ben bavulumu hazirlayayim
  4. Isofyan

Erkek icin wax önerisi

İnce saç icinde etkili olur mu bu acaba? 1698341536 Jöle gibi mi hocam bu? Yorumları cok fazla yok o yuzden tereddutte kaldim
  5. Isofyan

Erkek icin wax önerisi

Arkadaslar guncel wax tavsiyesine ihtiyacim var. Butcem 200-250ye kadar cikabilir. Saclarim ince ve surekli one dusuyor biraz havada kalsin istiyorum. Saclarimi islak gostermeyecek bi waxa ihtiyacim var. Kullanan varsa tavsiye edebilir mi nedenleri ile?
  6. Isofyan

Halüsilasyon gördüm!

İlaç kullanıyor musun?
  7. Isofyan

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

acili salgam ic bosver kolayi :LOL:
  8. Isofyan

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

Şahsi görüşüm o zero "0 seker" denilen icecekler icin gecerli; hepsinde seker yerine tatlandirici var bende daha cok zarar verir. İlla içeçek istiyorsan onun yerine pancar sekerli icecekler daha iyi olur diye dusunuyorum.
  9. Isofyan

Uykum geliyor uykumu nasıl açarım

Filtre kahve, Türk kahvesi, çay, kola...
  10. Isofyan

uyku düzenim çok kötü

Ben de geceleri 2-3-4 gibi uyuyorum ama oyun ile alakasız dediğin gibi. Sabah da 11-12 gibi uyanıyorum. Geçen gece bi ilk yapıp 12de yattım ama yine de sabah 11de uyandım :D
  11. Isofyan

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Var aslında biraz 10cm hata payı veriyorlar :ROFLMAO:
  12. Isofyan

İlacı Fazla İçtim Sorun Olur mu?

Duuuuuuuuuuurrrrr...
  13. Isofyan

Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

Normal hocam ama ileriye gitmediği sürece normal. Müslüm açıp kendinizi jiletlemeyin de :D Mümkün olduğunca uzak durun bir şeylere zarar vermekten. Elinde sonunda yoluna girecektir işler
  14. Isofyan

Kaliteli Tüy Dökücü Önerisi

Veet kullanıyorum hocam. İndirime 2 paketi 40tlye falan aldım Bi sene önce. 3-6dk içinde sonuç verir yazıyor ama ben 7-8dk bekletiyorum yine de çok iyi sonuç alamıyorum bazenleri kökten almıyor. Biraz bastırırsam etkili oluyor ama kökten alıyorum. Başka kullanmadım ama idare ediyor beni
  15. Isofyan

164-165 Boyum 180 civarı olurmu?

Uzarsın yüksek ihtimal
  16. Isofyan

16 yaşında boyum yavaş uzuyor

Biraz basketbol falan oyna ben o dönemlerde oynamıştım etkisi kalmış olabilir. Ve böyle evde yapıyodum yukarı doğru hopla ağaçtan elma armut toplar gibi.
  17. Isofyan

16 yaşında boyum yavaş uzuyor

Ben 10.sınıfa falan giderken yaşıtlarımdan kısaydım hatta bizim grupta en kısa bendim nerdeyse. 12ye geldiğimde en uzunu oldum sabır ister boy işi ama genetik de önemli. Şuan üni1 gidiyorum, babamdan dayılarımdan amcalarımdan vs en uzunu benim...
Top Bottom