Neler Yeni

Kaliteli Tüy Dökücü Önerisi

pendragon

80+ Bronze
A 101 den 20 tl ye ucuz diye aldım fakat çok kötü tüyleri tekte almıyor ve kökten hiç almıyor uçuk uçuk tüy kalıyor sanki jiletle veya makinayla almışım gibi

veet marka var önerir misiniz? ?

yoksa tüm tüy dökücülermi uçuk uçuk bırakır jilet gibi

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Makina öneriliyor genelde. Tehlikeli filan diyenler vardı bı ara ama dökücü için

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
A 101 den 20 TL ye ucuz diye aldım fakat çok kötü tüyleri tekte almıyor ve kökten hiç almıyor uçuk uçuk tüy kalıyor sanki jiletle veya makinayla almışım gibi

veet marka var önerir misiniz? ?

yoksa tüm tüy dökücülermi uçuk uçuk bırakır jilet gibi
Veet kullanıyorum hocam. İndirime 2 paketi 40tlye falan aldım Bi sene önce. 3-6dk içinde sonuç verir yazıyor ama ben 7-8dk bekletiyorum yine de çok iyi sonuç alamıyorum bazenleri kökten almıyor. Biraz bastırırsam etkili oluyor ama kökten alıyorum. Başka kullanmadım ama idare ediyor beni

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tüy dökücüler sağlık açısından ne sundukları muamma. Çoğu biz zarar vermiyoruz ama doğru kullanın vs. desede açıkcası ben güvenen biri değilim. 0'a sıfır alsın diyorsanız sağlam bir makine alıp keyfinize bakın, hem de sağlığınızı hiçe saymayın.
Bunu aldım, tek şarjda çokta kötü olmayan sonucu veriyor, yeter diyorum. Çok uzatmazsanız bir sonraki almanızda çokda uğraşmazsınız.

pendragon

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Veet kullanıyorum hocam. İndirime 2 paketi 40tlye falan aldım Bi sene önce. 3-6dk içinde sonuç verir yazıyor ama ben 7-8dk bekletiyorum yine de çok iyi sonuç alamıyorum bazenleri kökten almıyor. Biraz bastırırsam etkili oluyor ama kökten alıyorum. Başka kullanmadım ama idare ediyor beni
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tüy dökücüler sağlık açısından ne sundukları muamma. Çoğu biz zarar vermiyoruz ama doğru kullanın vs. desede açıkcası ben güvenen biri değilim. 0'a sıfır alsın diyorsanız sağlam bir makine alıp keyfinize bakın, hem de sağlığınızı hiçe saymayın.
Bunu aldım, tek şarjda çokta kötü olmayan sonucu veriyor, yeter diyorum. Çok uzatmazsanız bir sonraki almanızda çokda uğraşmazsınız.
teşekkürler hocam

Top Bottom