Neler Yeni

uyku düzenim çok kötü

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
hocamlar her gün istisnasız saat gece 1-2 gibi yatıyorum çok oyun oynayan birisi değilim yani geç yatma sebebim oyunlar değil tamamen uyku düzeni ile alakalı

her ne kadar gece 2 lerde de yatsam sabah 6 7 gibi uyanıyorum ancak uyanamıyorumda :D ayağa kalkıyorum ancak hiç devam edecek halim olmuyor beynimi yenemiyorum
5 10 dk bekleyince aşırı enerjik oluyorum ancak 5 10 dklık o savaşı genelde kaybediyorum nasıl bi yöntem önerirsiniz?

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben de geceleri 2-3-4 gibi uyuyorum ama oyun ile alakasız dediğin gibi. Sabah da 11-12 gibi uyanıyorum. Geçen gece bi ilk yapıp 12de yattım ama yine de sabah 11de uyandım :D

hocamlar her gün istisnasız saat gece 1-2 gibi yatıyorum çok oyun oynayan birisi değilim yani geç yatma sebebim oyunlar değil tamamen uyku düzeni ile alakalı

her ne kadar gece 2 lerde de yatsam sabah 6 7 gibi uyanıyorum ancak uyanamıyorumda :D ayağa kalkıyorum ancak hiç devam edecek halim olmuyor beynimi yenemiyorum
5 10 dk bekleyince aşırı enerjik oluyorum ancak 5 10 dklık o savaşı genelde kaybediyorum nasıl bi yöntem önerirsiniz?
Bu adam aynı ben

Bu adam aynı ben
Ama ben genelde telefon ve PC sayesinde uyumuyorum tel PC icad edilmemiş olsa 9 da yatağa girer 7-8 de mis gibi kaliteli bir hayat surerdim takdir getirirdim derslerim daha iyi olurdu vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uyku hapı at

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam erken yatıncada bi şey değişmiyor 10 da yattığımı biliyorum yine 5 gibi kalktım sonr ageri yatıp 12 de yeniden uyandım

Ama ben genelde telefon ve PC sayesinde uyumuyorum tel PC icad edilmemiş olsa 9 da yatağa girer 7-8 de mis gibi kaliteli bir hayat surerdim takdir getirirdim derslerim daha iyi olurdu vs

Uyku hapı at
hocam uyku hapı uykusuzluk çekenler için değil mi

hocam erken yatıncada bi şey değişmiyor 10 da yattığımı biliyorum yine 5 gibi kalktım sonr ageri yatıp 12 de yeniden uyandım

hocam uyku hapı uykusuzluk çekenler için değil mi
Ne için olduğunu bilmiyorum ama çözüm olabilir halam 1 tane atmış yaramıyor diye 2-3 tane daha gomunce baya bı uyumuştu bu da böyle bi anı ahhshahshs

brsokcu

80+ Bronze
uyku saatlerini değiştir. mesela ben gece 2 de yatıp 6 saat uyuyum hiç bir şekilde dinlenemiyorum ama akşam 10 da yatıp 6 saat uyuyum aşırı dinlenmiş hissediyorum hatta 5 saat uyusam bile inanılmaz yeterli geliyor. Bunu ya deneyerek bulacaksın yada hastanelerde testleri var bir gün tutuyorlar seni en verimli uyku düzenini buluyorlar

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uyku saatlerini değiştir. mesela ben gece 2 de yatıp 6 saat uyuyum hiç bir şekilde dinlenemiyorum ama akşam 10 da yatıp 6 saat uyuyum aşırı dinlenmiş hissediyorum hatta 5 saat uyusam bile inanılmaz yeterli geliyor. Bunu ya deneyerek bulacaksın yada hastanelerde testleri var bir gün tutuyorlar seni en verimli uyku düzenini buluyorlar
hmm olabilir hocam onu deneyeyim bugün

hastane olayına hiç girmem ya çok üşeniyorum ona :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1 gün uyuma sonra erkenden yat ve kendi kendine erken kalkacağım erken kalkacağım de ( ciddiyim)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
En geç 12 de yat hocam bence ben öyle yapıyorum sabahda yorgunluğuma göre 6-8 arası kalkıyorum baya iyi.

Öyle 11-12 de öğlen uyanmakda çok sıkıntılı değil mi ya

Saintes Maries

80+ Bronze
dostum bu iş 1-2 günde olacak iş değil. adı üstünde uyku "düzeni" . uyuma uyanma vakitlerini planlı ve düzenli hale getirmen şart. dolayısıyla 1 gün saat 12'de yatıp ta aaa ben neden uykumu alamadım demen doğru değil. bunu 1 hafta bilemedin 2 hafta yapmayı dene. eminim ki aradaki farkı göreceksin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben gece 1 den önce yatamıyorum ortalama 1:30 / 2 arasında uyuyorum Sabah 7:30 da kalkıyorum çok uyumak da iyi değil az uyumak da erişkin bir insana 6 saat gayet yeterli fazlası sıkıntı olur hatta 😃 ben fazla yatınca çok rahatsız oluyorum valla az öz olacak 😁

Top Bottom