Neler Yeni

uyku düzenim çok kötü

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
dostum bu iş 1-2 günde olacak iş değil. adı üstünde uyku "düzeni" . uyuma uyanma vakitlerini planlı ve düzenli hale getirmen şart. dolayısıyla 1 gün saat 12'de yatıp ta aaa ben neden uykumu alamadım demen doğru değil. bunu 1 hafta bilemedin 2 hafta yapmayı dene. eminim ki aradaki farkı göreceksin.
hocam kısa sürede istediğimi söyleyen kim var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gece 1 den önce yatamıyorum ortalama 1:30 / 2 arasında uyuyorum Sabah 7:30 da kalkıyorum çok uyumak da iyi değil az uyumak da erişkin bir insana 6 saat gayet yeterli fazlası sıkıntı olur hatta 😃 ben fazla yatınca çok rahatsız oluyorum valla az öz olacak 😁
hocam bende öyleydim bi ara 10 da yatıp 4 te kalkıyordum çok iyi hissediyordum ne olduysa allah cezamı verdi çok rahatsız oluyorum bu durumdan her şeyi kaçrmış gibi hissediyor insan

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam kısa sürede istediğimi söyleyen kim var

hocam bende öyleydim bi ara 10 da yatıp 4 te kalkıyordum çok iyi hissediyorum ne olduysa allah cezamı verdi çok rahatsız oluyorum bu durumdan her şeyi kaçrmış gibi hissediyor insan
Akşam 10 da yatıp öğlen 4 de mi kalkıyordun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
hocam erken yatıncada bi şey değişmiyor 10 da yattığımı biliyorum yine 5 gibi kalktım sonr ageri yatıp 12 de yeniden uyandım

hocam uyku hapı uykusuzluk çekenler için değil mi
Senin sülalen rahat demek ki kardeşim. Yapacak işin yoksa zaten yat uyu ben ne diyim 🙂.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Kardeşim çok oyun oynayan bir değilim demişsin fakat eğer oyunları uyman gereken saat yakınlarında oynuyorsan az oyun oynaman bir şey değiştirmez. Uyumadan bir kaç saat kadar önce uykunu engelleyecek şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim. Onun yerine kitap okumak hem zihnini boşaltır hemde uyumana yardımcı olur. Oyunlar dışında telefonla uğraşmakta uyku problemi yaratıyor. Günümüzün çoğunu sosyal mecralarda ziyan ediyoruz. Bu tür şeyler insanın odaklanmasını bozar. Uykuda odak gerektiren bir eylem olduğu için uyku düzenin bozulabilir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Kardeşim çok oyun oynayan bir değilim demişsin fakat eğer oyunları uyman gereken saat yakınlarında oynuyorsan az oyun oynaman bir şey değiştirmez. Uyumadan bir kaç saat kadar önce uykunu engelleyecek şeylerden uzak durmanı tavsiye ederim. Onun yerine kitap okumak hem zihnini boşaltır hemde uyumana yardımcı olur. Oyunlar dışında telefonla uğraşmakta uyku problemi yaratıyor. Günümüzün çoğunu sosyal mecralarda ziyan ediyoruz. Bu tür şeyler insanın odaklanmasını bozar. Uykuda odak gerektiren bir eylem olduğu için uyku düzenin bozulabilir.
çözdüm hocam :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Top Bottom