Besim Tibuk
80+ Gold
Yemeklerin yanında diyet kola içmek sorun teşkil eder mi? Besin içeriklerinde bi sorun göremedim çünkü.
kanseri salla hocam onun dışında var mı bi etkisiaspartam kansörojen bir madde ve gazlı içeceklerde bulunuyor tabi düşük bir kanser ihtimali var
kanseri salla hocam onun dışında var mı bi etkisi
2-3 defa derken bardak mıGünde kaç defa içtiğiniz önemli 2-3 defadan bir şey olmaz.
Bunu söyleyebiliyorsan içtenlikle içebilirsiniz bence.kanseri salla hocam onun dışında var mı bi etkisi
Tatlandırıclar diyet bozmaz diye biliyordumŞahsi görüşüm o zero "0 seker" denilen icecekler icin gecerli; hepsinde seker yerine tatlandirici var bende daha cok zarar verir.
İlla içeçek istiyorsan onun yerine pancar sekerli icecekler daha iyi olur diye dusunuyorum.
Spor konusunda sorun yaratmasın hocamBunu söyleyebiliyorsan içtenlikle içebilirsiniz bence.
oranlar 1 şişe 200-250 ml olarak hesaplanır2-3 defa derken bardak mı
Şahsi görüşüm o zero "0 seker" denilen icecekler icin gecerli; hepsinde seker yerine tatlandirici var bende daha cok zarar verir.
İlla içeçek istiyorsan onun yerine pancar sekerli icecekler daha iyi olur diye dusunuyorum.
videonun ilk kısmını izlemenizi öneririm.aspartam kansörojen bir madde ve gazlı içeceklerde bulunuyor tabi düşük bir kanser ihtimali var
Anladım hocam eyvallahoranlar 1 şişe 200-250 ml olarak hesaplanır
ufkumu açtın bra eyvallahYa abartmayın bu kadar iç geç