Neler Yeni

Spora gidiyorum, Cola Zero İçebilir miyim

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yemeklerin yanında diyet kola içmek sorun teşkil eder mi? Besin içeriklerinde bi sorun göremedim çünkü.
Zararı tabii ki var o ayrı konu ama spora gidiyorum diye kendinize zulüm çektirmeyin. Yarışmacı değilseniz kaçamaklar yapın ki sürdürülebilir olsun.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Voisxe
Süt bile tartışılıyor deri kalınlaştırıyor filan diye, sporcular tercih etmiyor, içeceklerin çoğu zararlı bir sürü katkı maddesi var, yok zeroymuş vb kendinizi kandırmayın, zararlı olduğunu bilerek için, Mr Olympiaya katılmayacaksınız bence arada gömün bu kadar kendinizi kısıtlamayın,
evde yaptığım ayranı bile fazla içsem zararı olur.

Besim Tibuk

80+ Gold

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Şahsi görüşüm o zero "0 seker" denilen icecekler icin gecerli; hepsinde seker yerine tatlandirici var bende daha cok zarar verir.
İlla içeçek istiyorsan onun yerine pancar sekerli icecekler daha iyi olur diye dusunuyorum.
tatlandırıcı kanser riskini arttırıyor yapay şekerler ise diyabet riskini çok arttırıyor. adam kanseri dert etmediğine göre diyet kola içmesinde bir engel kalmadı. 20 yıl sonra anarız rahmetliyi kola içmeyi severdi diye

Lugia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Lugia
Ben senelerdir günde minimum 1,25 litre kola ve türevi içecekler içiyorum bişey olsa öncelikte bana olurdu. Hiçbirşey olmaz hocam günde 450ml ye kadar (günlük bütün gazlı içecekler toplamında).
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanserini özele devredersin sorun çözülür tibuk bey
Kanseride satıcak sanırım.

• Hahaha
Reaksiyonlar: HjRO

Lugia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Lugia
1-2 bardaktan bir şey olmaz. Her şeyde olduğu kadar zararlıdır. Çok kalorisi de yok . Ben şahsen 1-2 litre içtiğim gün azızımda boğazımda şeker tadı kalıyor :D
Şeker tadı sıkıntı olsa, susama isteği bitmiyor, hele yaz aylarında boğazımın kuruduğunu direkt hissedebiliyorum.

Top Bottom