NaberlaneNEsbAtUr
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,991
içilir.
Hocam şans eseri yaşıyorum hayatı kanser sorun olmazvideonun ilk kısmını izlemenizi öneririm.
Aşırı mantıklı geldiacili salgam ic bosver kolayi![]()
Ne diyeyim kanka bu kadar ince detaylara takıldığın sürece spor konusunda rahat davrananlar kadar gelişemezsinufkumu açtın bra eyvallah
hocam zaten aspartamın çok riskli olmadığını anlatıyor.Hocam şans eseri yaşıyorum hayatı kanser sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aşırı mantıklı geldi
olmuş 40 lira ne hayatım boyuncası....Ne diyeyim kanka bu kadar ince detaylara takıldığın sürece spor konusunda rahat davrananlar kadar gelişemezsinHayatın boyunca içtiğin şeyi bir an "spor yopoyorom bon konko yoo" deyip bırakmak çok saçma. Her gün her öğünde içmek yerine her 2-3 günde falan içsen bir şey olmaz.
o zaman daha da iyihocam zaten aspartamın çok riskli olmadığını anlatıyor.
Valla ben alabiliyorum kanka, hayatım boyunca da içebiliyorum. Cola alıp içmesinde ne zorluk var? Frankfurt'tan selamlarolmuş 40 lira ne hayatım boyuncası....
türkei schön ya vatherland es gibt kein kola enischteValla ben alabiliyorum kanka, hayatım boyunca da içebiliyorum. Cola alıp içmesinde ne zorluk var? Frankfurt'tan selamlar
güzellSeni detaylı bilgilendiremem ama harun1453 ' ün videolarında günlük 1 litre şekersiz kola içme hakkının olduğunu belirtiyordu.
Evet ederYemeklerin yanında diyet kola içmek sorun teşkil eder mi? Besin içeriklerinde bi sorun göremedim çünkü.