Arama sonuçları: *

1. Lyndray

Diş ağrım normal mi?

Benim de 2 ay son çıkacak. Çıktıktan sonra plak kullanmaya başladın mı onunu bi zorluğu var mı?
  2. Lyndray

Diş Tellerim çok acıtıyor

İlk takıldığı zaman ağırması normal. Benim 10 güne geçmişti o zamana kadar sıvı ağırlıklı beslenebilirsin
  3. Lyndray

Diş Telimin Braketi Çıktı

Bende 1 ay önce kırdım 😅 normal kontrol günümde gittim ve tekrar yapıştırdı bi sorun olmadı yani
  4. Lyndray

Diş Teli Hakkında Merak Ettiklerim Var

Yaklaşık 6 oldu takılalı bende ne bulursam yiyorum bi sorun olmadı hala :D
  5. Lyndray

Pfizer-BioNTech Aşısı Hakkında Merak Edilenler Derleme

Aynen bende öyle yaptım
  6. Lyndray

Pfizer-BioNTech Aşısı Hakkında Merak Edilenler Derleme

Aynı alerji bende de var. Aşı randevusu alirken hastahanede yaptırmamı tavsiye eden bi uyarı çıkmıştı ve hastahanede de aşı oldum. 1 2 gün kolumda biraz ağrı oldu onun dışında bi yan etki olmadı
  7. Lyndray

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

Alerji olduğu zaman tan etki olma olasılığı daha fazla. Polen alerjim olduğu halde biontech oldum 2 hafta önce. 1 2 gün kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı
  8. Lyndray

Daha Önce Diş Çektirenler Bakabilir mi?

Bende ki bayağı yayılmıştı. Ameliyatın üstünden yaklasik 6 yıl geçti ama ameliyat anı hala aklımda :D 2.5 saat ağzımı açınca çenem kilitlenmisti
  9. Lyndray

Daha Önce Diş Çektirenler Bakabilir mi?

Benim dişimin dibinde kist vardı ameliyatla alındı ve yaklaşık 2.5 saat sürdü. Ağrısı 4 5 gün sürmüştü kanama yaklasik 3 güne durmuştu. Hafifçe fırçalayabilirsin onun dışında tuzlu su ile gargara yapmanda fayda var. En azından yara kapanana kadar günde 2 3 kere yap
  10. Lyndray

Yakın Zamanda Diş Teli Taktıranlar Bakabilir mi?

Yaklasik 3 ay önce alt ve üst dişler için 5 bin liradan başladım. Tanıdık yer ama normal fiyatı 8 bindi
  11. Lyndray

Diş teli çeneyi düzeltir mi?

Alt dişlerim üst dişlere göre biraz geride tel tedavisine başladım birkaç ay sonra lastik takmaya başlayıp dişlerin yapısını düzeltecekmişiz
  12. Lyndray

Diş Teli Takanlardan Yardım İstiyorum

1 hafta 10 gün kadar ağrısı olur, bişey ısıramazsın ama sonrasında alışıyorsun. Bi süre sonra ağzında tel olduğunu bile unutuyosun :D
  13. Lyndray

2 ay önce tanıdık doktora 5 bine taktırdım ben. Normal fiyat 8 bin demişlerdi ama
  14. Lyndray

Teller takılırken uyusturulmuyor ve hiçbir acı hissetmiyorsunuz. Ben taktıralı 2.5 ay oldu ilk 1 hafta ağrısı oldu sonrasında rahatca yemek yedim. Aylık olarak teller değiştiriliyor ve değiştikten sonra ki birkaç gün biraz ağrısı oluyor
  15. Lyndray

Sigarayı bırakmayı düşünüyorum endişeliyim normal mi

Günde 1 paket içiyordum ailemden çok sevdiğim birisi zor bir durumdayken bırakmamı istedi dersteyken bir anda karar verip bıraktım. Yaklaşık 5-6 yıl içmiştim o günden sonra ağzıma sürmedim. Yaklaşık 4 yıl oldu bırakalı
Top Bottom