Neler Yeni

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
* Olduysa bu yan etkiler neler, ne gibi etkiler oldu?
* Bu yan etkiler kaç gün sürdü? Aşıdan sonra ne zaman başladı , ne zaman bitti?
* Hangi aşıyı oldu/oldunuz?
Biontech oldum sorun olmadı kol ağrısı dışında

3. gün fenalaştıktan sonra hiçbir etkisi kalmadı (İlk dozda bu yan etki görüldü, 2.dozu daha olmadı). Bende Biontech vurulmak için sabırsızlanıyordum fakat bir süre daha bekleyeceğim, nüfusun büyük bir çoğunluğu olduktan sonra yaptırmayı düşünüyorum ki en azından belirli bir süre sonra sonradan çıkacak bir etkisi varsa da gözlemlemiş olayım. Kim bilir belki 4 5 yıl sonra bir etkisi çıkar fakat bana kalırsa aceleci olmamak en mantıklısı. Aşı olmayanlar 2. sınıf vatandaş muamelesi görmeye başlarsa işte o zaman olmayı düşünüyorum.
Cevapların ve güzel açıklaman için teşekkürler. Ablan fenalaştıktan sonra acile gitti ve sonrasında mı hemen iyileşti, kaç gün kadar sürdü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biontech oldum sorun olmadı kol ağrısı dışında
Teşekkür ederim, cevabın için.

Aware

80+ Silver
Hocam bu durumlar kişiden kişiye göre değişir ve herkeste farklı etki gösterebilir. Oyüzden sormak pek mantıklı gelmiyor bana.

-Yec

80+ Bronze
Cevapların ve güzel açıklaman için teşekkürler. Ablan fenalaştıktan sonra acile gitti ve sonrasında mı hemen iyileşti, kaç gün kadar sürdü?

Teşekkür ederim, cevabın için.
Rica ederim. Bana da çok detaylı anlatmadığından yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Acile gittikten sonraki günlerde tabii ki de bir anda düzelmedi, acile düştükten sonraki iki üç gün civarlarında ufak bir halsizlik devam etti o kadar.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
Babam öğretmen olduğu için önceliğe sahipti. 2. Doz aşıyı da 5 gün önce vuruldu. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Sadece vurulduğu kolu bir kaç gün güçsüzdü/halsizdi o kadar.

Hocam bu durumlar kişiden kişiye göre değişir ve herkeste farklı etki gösterebilir. Oyüzden sormak pek mantıklı gelmiyor bana.
Haklısın ama benzer etkiler gösteren birinde ne kadar sürdüğünü bilmek iyi gelir ya da sadece az kişide çok kötü etkiliyordur ve bunun sonucunda da doktor kontrolü gerekiyordur. Bunu öğrenmiş oluruz.

Rica ederim. Bana da çok detaylı anlatmadığından yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Acile gittikten sonraki günlerde tabii ki de bir anda düzelmedi, acile düştükten sonraki iki üç gün civarlarında ufak bir halsizlik devam etti o kadar.
Çok teşekkür ederim tüm cevapların için, çok yardımcı oldun.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Benim anneannem ve babaannem oldu 2.doz onlarda sadece kol ağrısı olmuş biraz bir gün.

Babam öğretmen olduğu için önceliğe sahipti. 2. Doz aşıyı da 5 gün önce vuruldu. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Sadece vurulduğu kolu bir kaç gün güçsüzdü/halsizdi o kadar.
Babanız hangi aşıyı oldu? Kol hakkında verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Alerji olduğu zaman tan etki olma olasılığı daha fazla. Polen alerjim olduğu halde biontech oldum 2 hafta önce. 1 2 gün kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı

Benim anneannem ve babaannem oldu 2.doz onlarda sadece kol ağrısı olmuş biraz bir gün.
Teşekkür ederim bilgi için. Hangi aşıyı olduklarını biliyorsanız yazabilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Alerji olduğu zaman tan etki olma olasılığı daha fazla. Polen alerjim olduğu halde biontech oldum 2 hafta önce. 1 2 gün kol ağrısı dışında bi yan etkisi olmadı
Teşekkür ederim cevabın ve bilgilendirmen için.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

İlk gün sadece kolda ağrı oluyor ama 2. Gümü ölmekten beter ediyor. Ayaklarda, başta, kolda ağrı yapıyor ve halsizlik yapıyor. Tabi sende olmayabilir bilemem.

Top Bottom