Neler Yeni

1. Doz - 2. Doz aşı olanlara yan etki oldu mu, bunlar neler, kaç gün sürdü?

İlk gün sadece kolda ağrı oluyor ama 2. Gümü ölmekten beter ediyor. Ayaklarda, başta, kolda ağrı yapıyor ve halsizlik yapıyor. Tabi sende olmayabilir bilemem.
Teşekkürler cevabın için.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Yarın 2.ci doz biontech aşı olucam olduktan sonra buraya gene mesaj atarım hocam. İlk aşımda 1 gün aşı yapılan bölge ağrı yapıyordu bide üstüne dokununca acı /ağrı hissi veriyordu. Onun dışında bir şey yaşamadım ciddi.

Yarın 2.ci doz biontech aşı olucam olduktan sonra buraya gene mesaj atarım hocam. İlk aşımda 1 gün aşı yapılan bölge ağrı yapıyordu bide üstüne dokununca acı /ağrı hissi veriyordu. Onun dışında bir şey yaşamadım ciddi.
Tamamdır cevabını bekliyorum bir etkisi olursa veya olmazsa da aşı olduktan sonra.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
* Olduysa bu yan etkiler neler, ne gibi etkiler oldu?
* Bu yan etkiler kaç gün sürdü? Aşıdan sonra ne zaman başladı , ne zaman bitti?
* Hangi aşıyı oldu/oldunuz?
Biontech 2.ci dozu bugun 13.07 de oldum. Dün bayram yoğunluğundan gidemedim hocam. Yaklasık 12 dk kadar bekleyip dönmeye başladık hastaneden 13.24 suan ve ilk doz a göre daha iyi hissediyorum. İlk dozda biraz parmaklarım karıncalanma yapmıs tı ama geçmişti. Biraz sonra gene editlerim hocam bugun ve yarın olarak.

Biontech 2.ci dozu bugun 13.07 de oldum. Dün bayram yoğunluğundan gidemedim hocam. Yaklasık 12 dk kadar bekleyip dönmeye başladık hastaneden 13.24 suan ve ilk doz a göre daha iyi hissediyorum. İlk dozda biraz parmaklarım karıncalanma yapmıs tı ama geçmişti. Biraz sonra gene editlerim hocam bugun ve yarın olarak.
Teşekkür ederim, beklenmedik bir etki olursa kesinlikle bekliyorum cevabını. Bir tanıdığım 2.doz olduğu günün gecesinde biraz yan etki yaşamaya başlamış ve birkaç gün devam etti. En son normal değil diyerekten hastaneye gitti. Yani çoğu kişiden kol ağrısı gibi şikayeti normal olarak alıyoruz ama bu biraz yan etki olarak fazlaydı. Test oldu, sonuçlarını bekliyor.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
güncelleme yapıyorum 16:00 civarında hafif omuz ağrısı başladı. 16:45-17:00 arası sol omuzda aşı yapılan yer dokununca ağrı yapıyor. (tanıdık birinde ateş yapmış gündz aşı olmuş akşama doğru benzerini yaşarsam belirtirim gene hocam) şimdilik tek oynatınca oluşan omuz ağrım var tabi kişiden kişiye değişir.

Güncelleme: Test sonuçlarını almışlar 2.doz aşıdan kaynaklı değil de Farenjit olmuş, aşı olduğu günün gecesinde olduğu için aşının yan etkisi sanmış. Teşekkürler herkesin cevapları için.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar lütfen 2. doz aşıları olan herkese soruyorum yanınızdaki kişide olabilir bu kişi. 2. doz aşı yaptıranlara sorularım şunlardır cevaplarsanız çok sevinirim, hem bana hem benzer sorunu olan herkese faydası olacaktır.

* 2. Doz aşısı olduktan sonra yan etki gösterdi mi ? Bu herhangi bir etki olabilir, aşıdan sonra olağan dışı bir şey oldu mu?
* Olduysa bu yan etkiler neler, ne gibi etkiler oldu?
* Bu yan etkiler kaç gün sürdü? Aşıdan sonra ne zaman başladı , ne zaman bitti?
* Hangi aşıyı oldu/oldunuz?
Biontech oldum, iki dozda da kol ağrısı hariç bir yan etki olmadı. Zaten kol ağrısı da yan etki değil, aşının sonucu. Mesela aynı şekilde zatürre aşısında da kol ağrısı oluyor.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
tam 12 saat olcak 2.ci dol olalı biontech sadece omuz ağrım var üstüne yatmassam yada oynatmazsam sorun olmuyor benim için ağrı eşiğim de yüksek olabilir 4 gömülü diş,1 diş teli tedavisi geçirdim belkide ondan etkilemiyor ateş vs. olmadı yaz ayı olduğu için hava boğucu sadece :D

Top Bottom