I AM SHERLOCKED
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler cevabın için, kol ağrısı herkes de oluyor anlaşılan bende olmadı diyen pek yok. O da muhtemelen aşının kendisinden kaynaklı değil de aşı olunmasıyla ilgili.Annem ve babam oldu sadece aşı olduktan sonraki gün biraz kolları ağrımış o kadar .
Teşekkürler bilgi için. Aynen aşının vurulmasıyla aşı türü fark etmeksizin oluyor. Yapılan kol bölgesinde aşıyı tam olarak yapılması gereken yerden farklı yere yapınca oluşuyor. Örnek: aşıyı yağ tabakasına yapmak gibi.Biontech oldum, iki dozda da kol ağrısı hariç bir yan etki olmadı. Zaten kol ağrısı da yan etki değil, aşının sonucu. Mesela aynı şekilde zatürre aşısında da kol ağrısı oluyor.
Teşekkür ederim süreç hakkındaki bilgiler için. Umarım kimsede büyük yan etki olmaz, oluşmaz. Sadece kol ağrısıyla kurtuluruz. Bu arada büyük geçmiş olsun fazla operasyon geçirmişsin umarım dahası olmaz.tam 12 saat olcak 2.ci dol olalı biontech sadece omuz ağrım var üstüne yatmassam yada oynatmazsam sorun olmuyor benim için ağrı eşiğim de yüksek olabilir 4 gömülü diş,1 diş teli tedavisi geçirdim belkide ondan etkilemiyor ateş vs. olmadı yaz ayı olduğu için hava boğucu sadece
NOT: Üstte de güncelleyerek yazmıştım ama not geçeyim. Aşı olduğu günün gecesinde halsizlik ve birçok etki yaşadığından ve bunun birkaç gün sürmesinden 2.doz aşıdan olduğunu düşünmüş. Hastaneye gidip test olmuş; PCR testi negatif çıkmış, Farenjit olduğunu söylemişler. Yani en azından bu etkilerin sebebi 2.doz aşıdan olmamış onun için. Umarım kimseye de aşıdan dolayı yan etki olmaz, oluşmaz.
Güncelleme: Test sonuçlarını almışlar 2.doz aşıdan kaynaklı değil de Farenjit olmuş, aşı olduğu günün gecesinde olduğu için aşının yan etkisi sanmış. Teşekkürler herkesin cevapları için.
Son düzenleme: