Neler Yeni

Diş Telimin Braketi Çıktı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4 yıldır tel takıyorum ilk defa böyle bişey oldu, az önce biraz sert bişey yedim (normalde yediğim şey aşırı sert olmadığı sürece bir sorun olmuyordu) herhalde aradan geçen zamanın da etkisiyle yapışkanın etkisinin azalıp yerinden çıktığını düşünüyorum. Salı günü kontrolüm var o zamana kadar bir sorun olmaz değil mi? Batma, acıtma vs yok, ağzımı hareket ettirmedikçe hissetmiyorum bile zaten

Bu arada çıkan braket sağ üst en arkadaki

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
4 yıldır tel takıyorum ilk defa böyle bişey oldu, az önce biraz sert bişey yedim (normalde yediğim şey aşırı sert olmadığı sürece bir sorun olmuyordu) herhalde aradan geçen zamanın da etkisiyle yapışkanın etkisinin azalıp yerinden çıktığını düşünüyorum. Salı günü kontrolüm var o zamana kadar bir sorun olmaz değil mi? Batma, acıtma vs yok, ağzımı hareket ettirmedikçe hissetmiyorum bile zaten

Sorun olacağını sanmıyorum. Kendi doktorum tedavi başındayken bana braketin kırıldığı zaman seni rahatsız etmediği sürece gelmene gerek yok, randevu günü gelirsin hallederiz demişti. Yine de arayıp sorabilirsin.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olacağını sanmıyorum. Kendi doktorum tedavi başındayken bana braketin kırıldığı zaman seni rahatsız etmediği sürece gelmene gerek yok, randevu günü gelirsin hallederiz demişti. Yine de arayıp sorabilirsin.
Tamamdır, çok teşekkürler cevap için :)

Silvers

80+
Çok rahatsız olmadığın sürece ve uzun bir süre geçmediği sürece sorun olmaz. Bende kullandım zamanında ve her 3 ayda çıkıyordu illa, doktorum bıkmıştı düzeltmeye hatta :ROFLMAO:

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok rahatsız olmadığın sürece ve uzun bir süre geçmediği sürece sorun olmaz. Bende kullandım zamanında ve her 3 ayda çıkıyordu illa, doktorum bıkmıştı düzeltmeye hatta :ROFLMAO:
Baya hor kullanıyordunuz herhalde :D

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bende 1 ay önce kırdım 😅 normal kontrol günümde gittim ve tekrar yapıştırdı bi sorun olmadı yani

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun

2 kere braketim düştü, sorun olmaz doktora gidene kadar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu ay 3. Ay olacak ben de tel takıyorum.
Henüz braketim düşmedi ama düşerse de sorun olmayacağını, rahatsız edici duruma gelirse de o mum mudur nedir onlarla sabitleyebileceğimi söylemişlerdi.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ay 3. Ay olacak ben de tel takıyorum.
Henüz braketim düşmedi ama düşerse de sorun olmayacağını, rahatsız edici duruma gelirse de o mum mudur nedir onlarla sabitleyebileceğimi söylemişlerdi.
O mumları doğru düzgün kullanamayan tek benim herhalde, daha önce de batan yerler olduğunda falan yapıştırmayı denedim bir türlü beceremedim

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
O mumları doğru düzgün kullanamayan tek benim herhalde, daha önce de batan yerler olduğunda falan yapıştırmayı denedim bir türlü beceremedim
Başta ben de becerememiştim ama basitmiş.
Mumdan biraz koparıp parmağınızla top yapıyorsunuz. Çok olmaması ve ıslak olmaması lazım o esnada, sonra braketin üstüne bastırmadan sabitliyorsunuz ağzınızı kapatınca o kendisi oturuyor zaten.
İlk günlerde, haftalarda ağız yapım tellere pek alışık değilken kullanmıştım. 1.5 Aydır elimi sürmüyordumdur.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Başta ben de becerememiştim ama basitmiş.
Mumdan biraz koparıp parmağınızla top yapıyorsunuz. Çok olmaması ve ıslak olmaması lazım o esnada, sonra braketin üstüne bastırmadan sabitliyorsunuz ağzınızı kapatınca o kendisi oturuyor zaten.
İlk günlerde, haftalarda ağız yapım tellere pek alışık değilken kullanmıştım. 1.5 Aydır elimi sürmüyordumdur.
Teşekkürler, öğrendiğim iyi oldu gerçekten. Bazen yanağımın üstüne yatıp uyuduğumda sabahleyin yara yapıp acıtıyor, o zaman kullanırım daha fazla acıtmaması için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,533
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom