Neler Yeni

Diş Telimin Braketi Çıktı

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bazen yanağımın üstüne yatıp uyuduğumda sabahleyin yara yapıp acıtıyor, o zaman kullanırım daha fazla acıtmaması için :)
Bende de öyle olmuştu ilk 2-3 hafta. Sonradan hızlıca alıştım. Şu anda diş tellerinin varlığını bile hissetmiyorum.
İlk gün aynaya baktığımda ön alt dişlerimden geçen telin ve braketlerin yükseklikleri farklıydı, 3 ayda nasıl olduysa bayağı bir yerine oturdu dişler.
Senelerce yaptırmamışım hata etmişim..

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende de öyle olmuştu ilk 2-3 hafta. Sonradan hızlıca alıştım. Şu anda diş tellerinin varlığını bile hissetmiyorum.
İlk gün aynaya baktığımda ön alt dişlerimden geçen telin ve braketlerin yükseklikleri farklıydı, 3 ayda nasıl olduysa bayağı bir yerine oturdu dişler.
Senelerce yaptırmamışım hata etmişim..
Bana artık sanki doğduğumdan gibi benimlelermiş gibi geliyor, 4 yıl üstler 3 yıla yakın da altlarda takılı. Yakında çıkaracak umarım baya düzeldiler artık, 4 yıldır çektiklerime değdi diyebilirim ya

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bişey olmaz benimde 15-20 gün önce 2 braket kopmuştu hatta ben farkına bile varmamıştım doktor söylemişti. Canın acımıyorsada ekstra vereceğin ücret canını acıtabilir😀

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Bana artık sanki doğduğumdan gibi benimlelermiş gibi geliyor, 4 yıl üstler 3 yıla yakın da altlarda takılı. Yakında çıkaracak umarım baya düzeldiler artık, 4 yıldır çektiklerime değdi diyebilirim ya
4 yıl fenaymış hocam. Benim bir arkadaşım 5 senedir takıyordu, geçen sene çıkardı o da, bayağı fark var ya.
Bende dişlerin yerlerinde falan sorun yoktu çarpıklık vardı, bir de çıkmayan 1 köpek dişim vardı onun için şey ettim. Bana da 2 sene sürer dediler :D
Bir de "üzülme sonucu güzel olacak" diyenler var. Üzülmüyorum ki :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4 yıl fenaymış hocam. Benim bir arkadaşım 5 senedir takıyordu, geçen sene çıkardı o da, bayağı fark var ya.
Bende dişlerin yerlerinde falan sorun yoktu çarpıklık vardı, bir de çıkmayan 1 köpek dişim vardı onun için şey ettim. Bana da 2 sene sürer dediler :D
Bir de "üzülme sonucu güzel olacak" diyenler var. Üzülmüyorum ki :D
2 yıldan sonra bıkkınlık gelmeye başlıyor ama :D "ne zaman çıkacak bunlar, düzelmediler mi zaten, ne gerek var daha bunları takmama" vs vs demeye başlıyor insan. Bu arada bana da 2 yıl demişlerdi :D

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
2 yıldan sonra bıkkınlık gelmeye başlıyor ama :D "ne zaman çıkacak bunlar, düzelmediler mi zaten, ne gerek var daha bunları takmama" vs vs demeye başlıyor insan. Bu arada bana da 2 yıl demişlerdi :D
Hocam 4 yılda birazcık fazla değil mi? Ne varmış o kadar :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Benim o çıkmayan köpek dişi hızlı çıkıyor ya, çok süreceğini sanmam.
Ama umarım kısa zamanda çıkar :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam 4 yılda birazcık fazla değil mi? Ne varmış o kadar :D
Anlamadım bende gerçekten, üstler daha geçen yıl düzeldi, zaten 1 yıla yakındır üstlere bir şey yapmıyor kontrollerde (sıkma vs) altlar da benim düşünceme göre düzeldi fakat vardır bir bildikleri diyorum :D
Diş teli taktırma sebebim de sol üst köpek dişim oradaki 2 dişin üzerine binecekti, yani düzgün şekilde gelmiyordu, hem onun düzgün bir şekilde yerine oturması hemde alt dişlerde çarpıklık olması yüzünden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim o çıkmayan köpek dişi hızlı çıkıyor ya, çok süreceğini sanmam.
Ama umarım kısa zamanda çıkar :D
En kısa sürede kurtulursunuz inşallah hocam, ben şahsen hunharca, dikkat etmeden yemek yemeyi çok özledim :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Anlamadım bende gerçekten, üstler daha geçen yıl düzeldi, zaten 1 yıla yakındır üstlere bir şey yapmıyor kontrollerde (sıkma vs) altlar da benim düşünceme göre düzeldi fakat vardır bir bildikleri diyorum :D
Diş teli taktırma sebebim de sol üst köpek dişim oradaki 2 dişin üzerine binecekti, yani düzgün şekilde gelmiyordu, hem onun düzgün bir şekilde yerine oturması hemde alt dişlerde çarpıklık olması yüzünden
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kısa sürede kurtulursunuz inşallah hocam, ben şahsen hunharca, dikkat etmeden yemek yemeyi çok özledim :)
Bana da 1.5-2 sene dediler fakat dişlerim tahminimden çok daha hızlı düzeldi 4 ay olmasına rağmen. Bilmiyorum bakalım toplam ne kadar sürecek. Zaten kafadan 3 seneyi çıkarmıştım girerken.

Top Bottom