Arama sonuçları: *

1. Mert Özkaya

🔥🔥internetin zararlı alışkanlıkların üzerindeki yüzdelik etkisi anketi🔥🔥

10 saatte 1 paket içen insanın yapacağı hiç bir aktivitesi yoktur. Telefonla uğraşırken dalar gider unutursun, bi bakmışsın 2 saattir içmiyorsun.
  2. Mert Özkaya

Oyunlar attırabilir evet lakin gündelik telefon kullanımının bir etkisi olacağını sanmıyorum.
  3. Mert Özkaya

Sigarayla internet kulllanımının tam olarak alakası ne:kizginpeepo:
  4. Mert Özkaya

Su yüzünden zehirlendim

Ben seneler önce bir kaç defa yaşadım bunu. Çeşme suyu içmem asla, hazır su iyidir.
  5. Mert Özkaya

2 Haftada 157 Saat PC Başında Geçirmenin Ne Gibi Olumsuzlukları Olur?

Sosyal değil asosyal olmanı sağlar mesela😀
  6. Mert Özkaya

Spora Yeni Başladım Neler Önerirsiniz?

Sakatlanmamanı öneririm😀 Bir de body yapacağım diye kardiyoyu boşlamamanı.
  7. Mert Özkaya

Genzime yemek kaçtıı

Sırtına vurmak bir çare değildir. Boğulan adamın iyice boğulmasını sağlarsınız. Yanlış bir harekettir. Hiç bir doktor da sırta vurulmasını önermez.
  8. Mert Özkaya

Son Dakika: Maymun Çiçeği Vakası Nedir?

Pandemi loading...
  9. Mert Özkaya

Kaç ayda kas yaparım

Eger ne kadar da kas yaparım diye düşünüyorsan o düşünceden çık derim. Tek amacın bugün dünden daha iyi olmak olsun.
  10. Mert Özkaya

Sigara ve Alkol Nekadarmi zararli yasadim anlatiyim

Yemediğin içmediğin halde kilo artışı olması normal bir durum değil, ya yiyorsundur ya da herhangi bir sıkıntı vardır. Bunun için doktora gitmende fayda var. Kilo ile alkol-sigaranın alakasının olduğunu düşünmüyorum. Sigara zayıflatır, bünyen sigaraya alışmış olabilir fakat bir süre geçtikten...
  11. Mert Özkaya

Göz Etimde Kıl Var Doktor Veya Bilen Varsa Gelsin Lutfen

Doktora başvurmanız daha sağlıklı olur. Burada pek doğru bilgi bulacağınızı sanmıyorum.
  12. Mert Özkaya

Vücut Görünüşümden Memnun Değilim

Kardiyo ağırlık antremanı öncesi ısınmak için yapılır genelde. Gelişimi korumak için de kardiyo önce, ağırlık antremanı sonra yapılması gereklidir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
  13. Mert Özkaya

birşeyleri çabuk unutma

Aynı durum bende de var. B12 eksiliğin var ise ki var belli, ilaç kullanmaktan başka çaren yok gibi duruyor.
  14. Mert Özkaya

Sizce Covid Olmuş Muyumdur?

Test yaptır dostum emin ol için rahat olsun en azından.
  15. Mert Özkaya

Yıkanabilir Maske Kullanan Var Mı?

Maske sende virüs varsa başka birine bulaştırma ihtimalini büyük bir olasılıkla düşürüyor . Yani başkasından seni pek korumuyor. İkisi ayrı şeyler. Kaliteli yıkanabilir maskelerde var. Çoğu bimdeki a 101'de ki maskelerden iyi koruyor.
  16. Mert Özkaya

Protein tozu önerisi ve dikkat edilmesi gerekenler

Bigjoy öneririm. Tek içimlik aldığım zaman hep bigjoy alırdım. Oldukça kaliteli de bir marka, üzmeyecektir.
  17. Mert Özkaya

Spora başlıyorum tavsiye lazım

İkisini aynı gün yapma derim. Bir gün spor bir gün yüzme tarzı bir plan yapabilirsin.
  18. Mert Özkaya

Spora başlıyorum tavsiye lazım

Yüzmeyi ihmal etmeyin derim. Haftada bir kez yüzün. Yüzmek neredeyse vücuttaki bütün kasları geliştirir. Şu anlık kilo vermek istiyorsan kardiyo'ya ağırlık vermeni öneririm, hiç ağırlık kaldırma demiyorum tabi ki kaldırın, kaslarını sertleştirin fakat dediğim gibi ağırlıklı olarak kardiyo...
  19. Mert Özkaya

Bu şekilde kilo verebilirmiyim?

Akşam da çok yememeye çalış. Ayrıca tavsiyem spora başla daha kolay verirsin
  20. Mert Özkaya

Bu Gainer Alınır Mı?

Pek duymadım açıkçası. Gainer alacaksan bence ya hardline ya da bigjoy almalısın.
Top Bottom