Neler Yeni

Sigara ve Alkol Nekadarmi zararli yasadim anlatiyim

Sagittarius

80+ Silver
Eskiden Deli gibi sigara içerdim sonra biralara gectim oyle oyle gitti tam serseriydim hatta alkollu iken kavga ettim adamlar cekti bıçakladı neyse geç onu

Simdi boyum
1.80 - 1.79 o ara

Önce karaciğer yağlanması başladı ben o sira vurdum duymaz biriydim 2017 yılında bu hastalik ilerliyecek dikkat et felan iyi ustume gelmeye basladi ailem sonra 18 oldummu evden ayrıldım sonra bu is kötü ben en iyisi bırakayım hastanede gerekli yerlere gidip tedaviye baslandi sonra sigara icin tedavi derken hepsinden kurtuldum

Ee sonra ne mi oldu karaciger duzelmeye basladi ama...
Deli gibi kilo artışı başladı pandemi sonrası zaten sıkıntı sonra 95 96 KG oldum 71 KG den ee noldu diyetisyen verdiklerine harfi harfine bakın zaten yemiyom içmiyom oraya uydum basladi kilo artiyoda artiyo aha bugun 101.7 KG iyi mi? zayiflayamiyom bıraktım zaten yüzümüze güzel yakışıklı çocuk derlerdi simdi öküz gibisin diyolar haklılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sevdiklerizde varsa anlatin bu is he bitti diyince olan bisi değil bi yakaladımı bırakmıyor

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
benim bir hocada vardı adam sigara içerken bir deri bir kemik rüzgar vursa uçar o derece sigara bırakınca 4 5 ay da normal bir kiloya geldi hiç uğraşmadan bazı kişilerde vücüdü harbiden eritiyor bir de bunun senin kilo almanla alakası yok sen zaten metabolizman yavaş olduğu için içmesende tombul olacaktan sigara senin vücudunu eritti bu yüzden kilon azdı yani sigaranın sana olumlu bir etkisi yok diyetisyenlerin beslenme programına uyup kardiyo yapman lazım hızlı sonuç istiyorsan ağır spor yapacaksın öyle yan gelip yatarak normal bir kiloda kalamazsın kendi yakın arkadaşımdan biliyorum o da veremiyordu ama azimle devam etti spor diyet hemen sonuç vermez en az 6 7 ay emek ister. 6 7 ay sonucunda yaşayacağın mutluluk tarif edilemez.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,154
İsim
Kadir
Bence ana problem pandemi sonrası yaşam ben 82 kiloydum sigara alkol yok hiç içmedim hareketli hayattan uzaklaştım haliyle üniversitede okurken online oldu sistemler 105 kiloyu gördüm şimdi 97-98 arası gidiyorum evden çalışıyorum.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence ana problem pandemi sonrası yaşam ben 82 kiloydum sigara alkol yok hiç içmedim hareketli hayattan uzaklaştım haliyle üniversitede okurken online oldu sistemler 105 kiloyu gördüm şimdi 97-98 arası gidiyorum evden çalışıyorum.
Sen gene iyisin

benim bir hocada vardı adam sigara içerken bir deri bir kemik rüzgar vursa uçar o derece sigara bırakınca 4 5 ay da normal bir kiloya geldi hiç uğraşmadan bazı kişilerde vücüdü harbiden eritiyor bir de bunun senin kilo almanla alakası yok sen zaten metabolizman yavaş olduğu için içmesende tombul olacaktan sigara senin vücudunu eritti bu yüzden kilon azdı yani sigaranın sana olumlu bir etkisi yok diyetisyenlerin beslenme programına uyup kardiyo yapman lazım hızlı sonuç istiyorsan ağır spor yapacaksın öyle yan gelip yatarak normal bir kiloda kalamazsın kendi yakın arkadaşımdan biliyorum o da veremiyordu ama azimle devam etti spor diyet hemen sonuç vermez en az 6 7 ay emek ister. 6 7 ay sonucunda yaşayacağın mutluluk tarif edilemez.
Dostum sigara karaciger yağlanması yapar buda metobolizma yavaslatir anladinmi şimdi

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Sen gene iyisin

Dostum sigara karaciger yağlanması yapar buda metobolizma yavaslatir anladinmi şimdi
tamam işte sende ona göre hareket edecen yapacak bir şey yok basacan salonda gerekirse sabaha kadar. üstte bir arkadaş pandemi demiş onun da etkisi olabilir pandemide herkes +10 kilo aldı rahat

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
Eskiden Deli gibi sigara içerdim sonra biralara gectim oyle oyle gitti tam serseriydim hatta alkollu iken kavga ettim adamlar cekti bıçakladı neyse geç onu

Simdi boyum
1.80 - 1.79 o ara

Önce karaciğer yağlanması başladı ben o sira vurdum duymaz biriydim 2017 yılında bu hastalik ilerliyecek dikkat et felan iyi ustume gelmeye basladi ailem sonra 18 oldummu evden ayrıldım sonra bu is kötü ben en iyisi bırakayım hastanede gerekli yerlere gidip tedaviye baslandi sonra sigara icin tedavi derken hepsinden kurtuldum

Deli gibi kilo artışı başladı pandemi sonrası zaten sıkıntı sonra 95 96 KG oldum 71 KG den ee noldu diyetisyen verdiklerine harfi harfine bakın zaten yemiyom içmiyom oraya uydum basladi kilo artiyoda artiyo aha bugun 101.7 KG iyi mi? zayiflayamiyom bıraktım zaten yüzümüze güzel yakışıklı çocuk derlerdi simdi öküz gibisin diyolar haklılar

Sevdiklerizde varsa anlatin bu is he bitti diyince olan bisi değil bi yakaladımı bırakmıyor
sigaradan ziyade pandemi herkesi vurdu kilo konusunda, kilo alamayan biriydim pandemi başında 65+ kiloyken 6 aylık kapanma sonunda 85+ kilolara çıkmıştım şimdi 80 bandında devam ediyorum ne pandemide bıraktım sigarayı ne şimdi. Asıl sorun pandemide hayat tempomuzun azalmış olması düzenli sporla anca dengede tutarız diye düşünüyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege

Simdi boyum
1.80 - 1.79 o ara

günde 1 paket sigara arada 5 tane bira alırım spora başladım 95 den 80 düştüm 4 ayda artık daha çok sigara ve alkol tüketebiliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yemediğin içmediğin halde kilo artışı olması normal bir durum değil, ya yiyorsundur ya da herhangi bir sıkıntı vardır. Bunun için doktora gitmende fayda var.
Kilo ile alkol-sigaranın alakasının olduğunu düşünmüyorum. Sigara zayıflatır, bünyen sigaraya alışmış olabilir fakat bir süre geçtikten sonra normale dönmesi gerekir.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe

Simdi boyum
1.80 - 1.79 o ara

1650378100041.png

Birgün Herkes bırakıcak...

Top Bottom