Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

Aile yapısı derken hani babana söylesen baban döver mi yoksa güzelce anlatmaya çalışır mı diye sordum. Okuduğu okulun ortamı kötüyse, mahalleniz ve çevreniz kötüyse, sosyal medyadan saçma sapan şeyleri özeniyorsa bunlara bir çözüm arayın. En basitinden üzüntünüzü, durumun ciddiyetini...
  2. MeynnZenith

Kardeşim sigara içiyor nasıl bıraktırabilirz ?

Nasıl bir aile yapınız var ya da kardeşin ne kadar dinler bilmiyorum ama karşına çekip güzelce anlatman en iyisi. Onunla gerçekten ciddi olarak konuştuğunu hissettir, eğer sen veya ailenden biri bağ kuramazsa çocuk psikoloğuna vb. götürmelisiniz bence. 12 yaş çok çok erken böyle bir zıkkıma...
  3. MeynnZenith

Sol gözümde siyah bir çizgi var.

Ameliyatlık bir durum var mı yok mu doktora gitmeden öğrenemezsiniz. Benim demeye çalıştığım da buydu zaten. Belki şu anda doktora gitmemen, ileride bu rahatsızlığın (eğer ciddi bir sorunsa) büyümesine ve ameliyat gerekmesine neden olacak. Ama doktora gidersen bu rahatsızlık fazla ilerlemeden...
  4. MeynnZenith

Sol gözümde siyah bir çizgi var.

Dostum bu sağlık, üstelik göz gibi narin ve önemli bir yerinin sağlığı. "İlerlerse giderim, inşallah geçer." gibi bir tutum çok tehlikeli. İlerlerse gidersin ama ya iş işten geçmiş olursa? İnat edip doktora gitmemekle ne sen bu sorunun nedenini öğrenebilirsin ne de biri burada kesin bir şey...
  5. MeynnZenith

uyuz kaşıntısı nasıl geçer

Doktora görünmelisin en mantıklı yöntem olarak.
  6. MeynnZenith

yaptığım şeyden sonra odaklanamıyorum

Kafalar yandı harbiden ya... Hep beraber el ele karakola gidelim bitsin şu konu.
  7. MeynnZenith

Ciddiye alıp bir de B12 ve balık yağı önermişsin. :ROFLMAO:
  8. MeynnZenith

Aile rızası, ahlak yasaları, legallik... Bir sürü etken var işin içinde.
  9. MeynnZenith

Kız istese ne olacak sanki, her türlü bir iş çevirebilir arkasından. Duyulmasından korkup, kendi istemiş olsa bile arkadaşa iftira atabilir.
  10. MeynnZenith

Bu yaşadığınız gerçek ise şöyle demek istedi arkadaş: Kızın istemesinin ve bunu yapmasının bir sebebi olabilir, bu da senin başını çook büyük bir belaya sokabilir.
  11. MeynnZenith

Biyolojik ve psikolojik olarak imkansız zaten ilk sefer için (üstelik bu kadar kafasına takacak derecede heyecanlı bir kardeşimiz için). Normal için bile hatta :D. 1659626006 Sen ne alaka? Ben sana mı diyorum? :D
  12. MeynnZenith

Dostum zaten apaçık yalan söylüyor. Belli değil mi? :D
  13. MeynnZenith

Ben o şekilde diye biliyorum, hadi öyle olmasın da her türlü yanlış bir şey bence bu yaşanan durum. Bana kalırsa arkadaşı rahatlatıp "normal yaa, olur öyle şeyler" dememek lazım.
  14. MeynnZenith

Bunun şeriatla bir ilgisi yok, bu ima edilen şeyse +18 bir durumdur. Adı üstünde "+18". Çocuk sayılan bireyler bunu yapamaz.
  15. MeynnZenith

Ne yemeği? Konuda bambaşka bir şeyler dönüyor :D.
  16. MeynnZenith

Nasıl yok? Reşit olmayan bireyler "gizli saklı" bir şekilde bu tarz şeyler yapamazlar diye biliyorum. "A-ama ikisi de i-istemişş" falan deyip de savunmaya çalışmazsınız herhalde?
  17. MeynnZenith

Yaptığın şeyin reşit olmayan çocuklar için yasalara aykırı olduğunun ve bunu bir forumda paylaştığının farkındasın, değil mi?
  18. MeynnZenith

Nefes Alisverisi HK.

Ya niye hatırlatıyorsun bana bunu... Benim de geri çevirmem lazım artık, yardım edin.
  19. MeynnZenith

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Yok yok, durumun normal olduğunu biliyorum. Sadece forumdakilerle paylaşmak ve onların da yaşadıklarını duymak istedim.
  20. MeynnZenith

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

Senin ilk başta dediğin "kime ne" sözüne karşılık yazımı anlamayıp yine aynı şeyleri yazdın diye öyle dedim. Bir yandan da başka işlerle uğraşıyorum, aşırı tepki vermiş olabilirim.
Top Bottom