Neler Yeni

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
amma dert ettiniz milletin aşısını salin size ne abi olan olur olmayan olmaz neyin tartışması bu :kekw:
Olan olur olmayan olmaz diyorsun da olmayan kişilerin bu saçma düşünceleri ve sebepleri yüzünden tüm ülke etkileniyor dostum. Sadece 1 kişilik durum değil bu, zevkler ve renkler meselesi de değil. Tüm insanları etkileyen bir şey. O yüzden olan da olmayan da herkesi bir şekilde etkiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
alı
Hiç aşı yaptırmadım pişman da değilim. Hatta ve hatta yaptıran insanların aldatılmış gibi hissettiğine eminim diyebilirim :)

WhoCares

80+ Gold
Olan olur olmayan olmaz diyorsun da olmayan kişilerin bu saçma düşünceleri ve sebepleri yüzünden tüm ülke etkileniyor dostum. Sadece 1 kişilik durum değil bu, zevkler ve renkler meselesi de değil. Tüm insanları etkileyen bir şey. O yüzden olan da olmayan da herkesi bir şekilde etkiliyor.
sana göre saçma ona göre saçma değil işte bunun sonu yokki :kekw:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
olayın benimle alakası yok bana doğru ateş etme başka yöne sık ben tarafsızım bu konuda
Senin ilk başta dediğin "kime ne" sözüne karşılık yazımı anlamayıp yine aynı şeyleri yazdın diye öyle dedim. Bir yandan da başka işlerle uğraşıyorum, aşırı tepki vermiş olabilirim.

TİTAN.

80+ Platinum
Kanka bağzı insanlarda o tarz yan etkiler yapabiliyor sakin ol ve dinlenmene bak kötü olursa derhal doktora başvur
Dün 3. doz aşımı vurundum (16 yaşındayım ve BionTech oldum). Ve bugün inanılmaz bir halsizlik, vücutta sıcaklık, ağrı var. Sizde durumlar ne? Aşı vurundunuz mu, vurunduysanız yan etkisi oldu mu?

Maykıl

80+ Silver
3 doz vuruldum herhangi bir halsizlik veya beni kötü etkileyen bir durum olmadı 14 yaşındayım

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Kanka bağzı insanlarda o tarz yan etkiler yapabiliyor sakin ol ve dinlenmene bak kötü olursa derhal doktora başvur
Yok yok, durumun normal olduğunu biliyorum. Sadece forumdakilerle paylaşmak ve onların da yaşadıklarını duymak istedim.

hiç 1 doz bile olmadım asla da olmam AŞI şahsen bence hiçbir işe yaramıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,415
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom