Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Aşıda çip var muhabbetlerinin çok ötesinde olduğumu düşünüyorum.Yine bir yerlerde büyük oyunu görmüşsün Akın.
Aşıda çip var muhabbetlerinin çok ötesinde olduğumu düşünüyorum.Yine bir yerlerde büyük oyunu görmüşsün Akın.
Teknoloji denilen şeyin ne kadar gelişmiş olduğundan haberiniz
var mı hocam
HaklıTeknoloji denilen şeyin ne kadar gelişmiş olduğundan haberiniz
var mı hocam
Ağrı varmıydı hocm?Bugün Biontech aşısı oldum ve yaşadıklarımı, sizlerin aşı olduktan sonra neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.
Aşıyı olmadan önce sizlere bir form veriliyor ve aşıyı kendi iradenizle vurulduğunuz, yan etkilerinin farkında olduğunuzu beyan etmeniz isteniyor,
(Ogudum gabul ediyom)
Alıntıyı görüntüle
Aşıyı vurulduktan sonra EN AZ 15-20 dakika kadar aşıyı vurulduğunuz yerden ayrılmamanız gerekiyor. Olası alerjik reaksiyon veya yan etkilerin oluşması durumunda en hızlı müdahalenin yapılabilmesi için bu şart.
Aşının vurulduğu bölgede aşağıdaki işaretlenen bölge kadar derinliğe inen çok hafif bir ağrı oluyor, bu normal.
Alıntıyı görüntüle
Beni kan tutuyor, aşı olmaktan korkuyorum diyor iseniz eğer aşıyı olduktan sonra neredeyse hiç kan akmıyor.
İğnenin girdiği yerde nokta kadar bir kan akıyor onu da tampon yaptıkları pamuk emiyor.
Alıntıyı görüntüle
Lütfen sağlığınız için ve toplum bağışıklığının sağlanabilmesi için aşı olun. Sağlıklı günler
Aşı vurulan yerde çok hafif bir sızı vardı 2 günlüğüne, onun dışında 2 dozumda da farklı bir yan etki yaşamadımAğrı varmıydı hocm?
Zorunlu hale getirilirse seve seve vurduracaksın.2 Dünya bir araya gelse o şeyi bana kimse vuramaz (aşı karşıtı değilim saçma yorumlar yapmayın lütfen kimsenin canı sıkılmasın.)
3 günde bir PCR testi yaptırmaktansa aşı olmak daha mantıklı bence.Zorunlu hale getirilirse seve seve vurduracaksın.
E tabi. Şuan zorunlu olmasa bile dolaylı yoldan zorunlu hale getirdiler. Kimse 3 günde bir o lanet testi olmak istemez. Ben istemiyorum mesela o çubuğun burnuma girmesini. Kimse istemeyecek o yüzden herkes aşı olacak.3 günde bir PCR testi yaptırmaktansa aşı olmak daha mantıklı bence.
Hadi Vursunlar Zorunlu Olursa Seve Seveymiş.Zorunlu hale getirilirse seve seve vurduracaksın.
Askere giderken de bakalım öyle diyecek misin bedelli de olsa 21 gün seve seve gideceksinHadi Vursunlar Zorunlu Olursa Seve Seveymiş.
Kimse Bana Zorla Bir Şey Yaptıramaz.
2027 Kadar Tecilli Sen Kafanı Yorma.Askere giderken de bakalım öyle diyecek misin bedelli de olsa 21 gün seve seve gideceksin
Yok hani diyorsun ya kimse bana zorla bir şey yaptıramaz diye. 2027 sanki hiç gelmeyecekmis gibi konuşuyorsun2027 Kadar Tecilli Sen Kafanı Yorma.
Her şeyin Bir yolu var anime jojuk sen düşünme bunları.Yok hani diyorsun ya kimse bana zorla bir şey yaptıramaz diye. 2027 sanki hiç gelmeyecekmis gibi konuşuyorsun