Geçmiş olsun dostum.2 hafta kadar önce 4. Doz BioNTech oldum. Sadece hareket ettirdiğimde ufaktan hissettirecek bir sızlama yaşattı ve 2 gün sürdü.
Annem şuan Covid ancak 4. Doz BioNTech oldu oda benimle beraber. Geçen yıl Nisan'da Covide yakalanmıştı ve yatak döşek yatmıştı ancak bu sefer 2. gününde hiçbir şeyi kalmadı. İzolasyon vs. de yapmadık çünkü evdeki herkes aşılı ve hastalandığımızı bile hissetmiyoruz. Aşı gerçekten fark yaşatıyor. (Aşılı olduğumuz halde evden çıkmıyoruz bu süreçte ama, taşıyıcıyız muhtemelen)
Çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir.4.Dozu oldum bi hafta önce keşke olmasaydım inanılmaz bir hastalık ve ağrı vardı, katlanabilecek ağrı değil.
Yaş, sağlık vb. bir sürü faktör var bunu etkileyen. Sen 7 ay önce oldun diye tüm ülke ayaklanıp seninle beraber mi aşı olalım?Ben 3. Doz aşıyı vurulalı 7 ay oldu. Geriden gelmeyin yaw.
Sağolun hocam şuan iyiyim allaha şükürÇok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir.
Anlattığın sorunlar üzücü, ancak bu durum kişinin kendisiyle de alakalı. Üstelik virüs grip falan olmadı, birazcık dünya haberlerini takip eder ve kafanızı Türkiye medyasından çevirirseniz görürsünüz her şeyin gerçek yüzünü.Virüs oldu grip daha nesine vuruluyorsunuz? Ben zaten başından bu aşılara karşıydım tamam koruyor olabilir fakat bu aşı yüzünden kalp krizi, kalp hastalıkları yaşayanlar az olmadı. Aşı yüzünden kalp hastası kalmış birsürü kişi tanıyorum.
Evet, ayrıca yaşlılar için falanda biontech yerine sinovac öneriliyor. Ona rağmen bir sıkıntı olduysa büyük ihtimalle kendisiyle alakalı.Anlattığın sorunlar üzücü, ancak bu durum kişinin kendisiyle de alakalı. Üstelik virüs grip falan olmadı, birazcık dünya haberlerini takip eder ve kafanızı Türkiye medyasından çevirirseniz görürsünüz her şeyin gerçek yüzünü.
Sırf Covid aşısına özel bir durum değil ki zaten bu. Milyar tane insan varsa milyar tane de farklı etken var. İnsanların %90'ına çok normal ve iyi gelen bir ilaç %10'luk kısım için çok tehlikeli olabilir.Evet, ayrıca yaşlılar için falanda biontech yerine sinovac öneriliyor. Ona rağmen bir sıkıntı olduysa büyük ihtimalle kendisiyle alakalı.
Aynen katılıyorum. Mesela ben çok önceden grip aşısı olduğumda baya bi' hasta olmuştum örnek olarak.Sırf Covid aşısına özel bir durum değil ki zaten bu. Milyar tane insan varsa milyar tane de farklı etken var. İnsanların %90'ına çok normal ve iyi gelen bir ilaç %10'luk kısım için çok tehlikeli olabilir.