Neler Yeni

Yeni Doz Aşıyı Vuruldunuz Mu?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Yorumu sende gör diye, aynı kişiye cevap vermişsin de pek sonuç alamamışsın, bi de biz deneyelim dedik. Gerçi konu sahibi senmişsin yeni fark ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aşı zaten senin pozitif olup olmamanı engellemez. Aşı olsanda pozitif olabilirsin. Tesadüf eseri sen pozitif olmamışsın, belki oldun haberin yok. Aşı sadece tedbirdir. Hastalığı daha iyi atlatmanızı sağlar.
Çoğu insan aşıyı god mode falan sanıyor. Aslında sizin dediğiniz gibi kişinin kendini dış etkenlerden bir nebze olsun koruyabilmesi ve hastalığın daha hafif atlatılmasını sağlıyor. Herkes aşı olsa ve bağışıklığını güçlendirse, aslında virüsün öldürücülüğü ve ciddi tehlikeleri de azalacak ama işte...

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Çoğu insan aşıyı god mode falan sanıyor. Aslında sizin dediğiniz gibi kişinin kendini dış etkenlerden bir nebze olsun koruyabilmesi ve hastalığın daha hafif atlatılmasını sağlıyor. Herkes aşı olsa ve bağışıklığını güçlendirse, aslında virüs de azalacak ama işte...
Türkiye'de ki insanlar cidden problemli ya. Aşıya da laf atmazsın, senin bilim neyine, bilimden anlamıyon onu apaçık görüyoruz da bari yalan yanlış laf atma otur ol aşını işte. Sözüm meclisten dışarı.

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2 doz biontech olmuştum geçen sene bayramda sadece kolda ağrı olmuştu başka bir şey yoktu başka olmayı düşünmüyorum

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Şu ana kadar aşı olmadım ve koronavirüs geçirmedim.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
serdaraslan
ben 2 doz oldum aşıyı vurulan yerde aşırı derece yanma ve kolun bütütnde sıcak suyun işindeymiş gibi oldu 2 gün sürdü ama sonra düzeldi ilk seferinde çok çok kötüydü 2.ci dozda dahada kötüydü

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 hafta kadar önce 4. Doz BioNTech oldum. Sadece hareket ettirdiğimde ufaktan hissettirecek bir sızlama yaşattı ve 2 gün sürdü.
Annem şuan Covid ancak 4. Doz BioNTech oldu oda benimle beraber. Geçen yıl Nisan'da Covide yakalanmıştı ve yatak döşek yatmıştı ancak bu sefer 2. gününde hiçbir şeyi kalmadı. İzolasyon vs. de yapmadık çünkü evdeki herkes aşılı ve hastalandığımızı bile hissetmiyoruz. Aşı gerçekten fark yaşatıyor. (Aşılı olduğumuz halde evden çıkmıyoruz bu süreçte ama, taşıyıcıyız muhtemelen)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
2 doz Biontech oldum daha olmadım. 3. dozu okulun açılmasına 1 hafta kala olacağım.

Astra G

80+ Bronze
Dün 3. doz aşımı vurundum (16 yaşındayım ve BionTech oldum). Ve bugün inanılmaz bir halsizlik, vücutta sıcaklık, ağrı var. Sizde durumlar ne? Aşı vurundunuz mu, vurunduysanız yan etkisi oldu mu?
3 doz aşı oldum hiç de bişey olmadı diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,591
Üyeler
164,877
Son üye
eerbob
Top Bottom