Öneri Biontech Aşısı 2. Doz Aşımı Oldum

Çiplerin 2 nanometreye kadar ulaştığı bu dönemde aşının içine katılıp katılmadığını bilemeyiz.
Açıkçası ben aşıya karşı değilim tam anlamıyla ama hangi aşı olunur orasını bilmiyorum.
Çiplerle neler yapılır orasını bilemiyorum.

Siz büyük resmi görmüşsünüz

Dostlar bugün max35 yaşında 2 doz biontech aşısı olan amcam corona oldu aşıların güvenliği de meçhul
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@FPU/CACHE komik olan ne knk?

Dostlar bugün max35 yaşında 2 doz biontech aşısı olan amcam corona oldu aşıların güvenliği de meçhul

@FPU/CACHE komik olan ne knk?
Aşı korona virüsü kapmayı engellemez, ölüm oranını %96 hastanelik olma oranını %99 azaltır (BionTech)

Aşı olmayanalara güvenmeyenlere soruyorum, Sağlık Bakanın'dan çok mu biliyorsun? Biontech'in sahibinden çok mu biliyorsun? Sinovac'ın sahibinden çok mu biliyorsun?
Ağızların'dan Çıkan Laflar Onlaramı Ayit? Hayır Ne Söylenmesi İsteniyorsa Onları Söylüyorlar Her Başına Uzman Prof Takısı Alan Kişi bir şey Diyor Diye Yapıcağım Anlamına Gelmez Doğru Olduğu Anlamına'da Gelmez.
Çoğu Aynı Bu Şekilde. Puppet
1627648504199.png

Ağızların'dan Çıkan Laflar Onlaramı Ayit? Hayır Ne Söylenmesi İsteniyorsa Onları Söylüyorlar Her Başına Uzman Prof Takısı Alan Kişi bir şey Diyor Diye Yapıcağım Anlamına Gelmez Doğru Olduğu Anlamına'da Gelmez.
Çuğu Aynı Bu Şekilde. PUPET
Alıntıyı görüntüle
Peki kukla olduğunu sen mi söylüyorsun?

Alıntıyı görüntüle
Allah akıl ihsan eylesin.

Hayırlı olsun kaç ghz de çalışıyorsun şu an
Hocam aida64 error veriyor ama ekran kartı iyi galiba akıcı bir şekilde dünya simülasyonunu 4k da oynayabiliyorum

Aşı olmayanalara güvenmeyenlere soruyorum, Sağlık Bakanın'dan çok mu biliyorsun? Biontech'in sahibinden çok mu biliyorsun? Sinovac'ın sahibinden çok mu biliyorsun?
Evet
Ben her insana güvenmemeyi (En güvenilir olana bile) ticaret hayatımla öğrendim dolandırmaya çalışanlar,kart bilgilerini mail order ile çalanlar,en güvendiğimiz insanın bizi dolandırmaya çalışması vs.
Ben o aşının içinde ne olduğunu bilmiyorum bu yüzden aşı olmam.

Alıntıyı görüntüle
Allah akıl versin

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Aşı olmayanlara yasal zorunluluk getirseler iyi olurdu. nasıl her yerde hes kodu soruyolar. Şimdide aşıyı sorsunlar TCKN numarasıyla sorgulanabilir.

Geri