stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,601
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O normal zaten vücuduna yabancı bir madde giriyor, ilk konuda değindimbende oldum da sadece kolum ağrıdı
O normal zaten vücuduna yabancı bir madde giriyor, ilk konuda değindimbende oldum da sadece kolum ağrıdı
Evet hocam aynen haklısınız tövbe estağfurullah yaAşı olmak çok saçma bence
Aşının içinde ne olduğunu bilemiyorum bilsekte ne ölçüde olduğunu bilemiyorum.Evet hocam aynen haklısınız tövbe estağfurullah ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz hocam konuyu kitler misiniz kanser olmak üzereyim
Dünya sağlık örgütündeki doktorlar, profesörlar yalan söylüyor he tamam anladım. Ülkemizdeki doktorlar da yalan söylüyor evet. Siz neye inanmak isterseniz inanın. Ben aşımı oldum sağlığıma da kavuştum korona olsam bile ağır geçirmeyeceğim. Cahil insana ne gösterirsen göster kendi ne görmek istiyorsa onu görür, ona inanırAşının içinde ne olduğunu bilemiyorum bilsekte ne ölçüde olduğunu bilemiyorum.
Bu saatten sonra içinde ... var deseler bile pek inanasım yok.
Çiplerin 2 nanometreye kadar ulaştığı bu dönemde aşının içine katılıp katılmadığını bilemeyiz.Dünya sağlık örgütündeki doktorlar, profesörlar yalan söylüyor he tamam anladım. Ülkemizdeki doktorlar da yalan söylüyor evet. Siz neye inanmak isterseniz inanın. Ben aşımı oldum sağlığıma da kavuştum korona olsam bile ağır geçirmeyeceğim. Cahil insana ne gösterirsen göster kendi ne görmek istiyorsa onu görür, ona inanır
SHALCJSLCJAŞCJŞAHCŞAHCŞSJCPWJCŞAJAŞAJDŞWJFSİFJAİFJAİCJWİDJŞAJDİAJCAŞJDŞAHDŞAHFŞWHFŞACJŞQFJÇiplerin 2 nanometreye kadar ulaştığı bu dönemde aşının içine katılıp katılmadığını bilemeyiz.
Açıkçası ben aşıya karşı değilim tam anlamıyla ama hangi aşı olunur orasını bilmiyorum.
Çiplerle neler yapılır orasını bilemiyorum.
DJKLFEGHOREFJUOREHGOUGHGGHUEHODGJFGSDAJFGRUFSDOHAIHOIAUGFHROUFHOSHALCJSLCJAŞCJŞAHCŞAHCŞSJCPWJCŞAJAŞAJDŞWJFSİFJAİFJAİCJWİDJŞAJDİAJCAŞJDŞAHDŞAHFŞWHFŞACJŞQFJ
@FPU/CACHE @❖Harley Quinn❖
Hocam bu arkadaş ironiyi fazla yapar. Siz çok şey etmeyin.SHALCJSLCJAŞCJŞAHCŞAHCŞSJCPWJCŞAJAŞAJDŞWJFSİFJAİFJAİCJWİDJŞAJDİAJCAŞJDŞAHDŞAHFŞWHFŞACJŞQFJ
@FPU/CACHE @❖Harley Quinn❖
Yarın gel Sağlık Bakanı olarak işe başla.
Önemli konularda bilginiz yokken kulaktan dolma şeyleri burada yaymazsanız sevinirim.
İroni yapsa da yapmasa da aşı olacakken bunları görüp de tereddüt eden insanlar sağlığından oluyor. Bu kişileri forumdan uzaklaştırmak bence mantıklı bir karar olurHocam bu arkadaş ironiyi fazla yapar. Siz çok şey etmeyin.
Aşı olmayanalara güvenmeyenlere soruyorum, Sağlık Bakanın'dan çok mu biliyorsun? Biontech'in sahibinden çok mu biliyorsun? Sinovac'ın sahibinden çok mu biliyorsun?