Öneri Biontech Aşısı 2. Doz Aşımı Oldum

Evet hocam aynen haklısınız tövbe estağfurullah ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz hocam konuyu kitler misiniz kanser olmak üzereyim
Aşının içinde ne olduğunu bilemiyorum bilsekte ne ölçüde olduğunu bilemiyorum.
Bu saatten sonra içinde ... var deseler bile pek inanasım yok.

Aşının içinde ne olduğunu bilemiyorum bilsekte ne ölçüde olduğunu bilemiyorum.
Bu saatten sonra içinde ... var deseler bile pek inanasım yok.
Dünya sağlık örgütündeki doktorlar, profesörlar yalan söylüyor he tamam anladım. Ülkemizdeki doktorlar da yalan söylüyor evet. Siz neye inanmak isterseniz inanın. Ben aşımı oldum sağlığıma da kavuştum korona olsam bile ağır geçirmeyeceğim. Cahil insana ne gösterirsen göster kendi ne görmek istiyorsa onu görür, ona inanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aşının içerisinde bulunan maddeleri 81 ayrı ülkenin sağlık ve gıda kurumu onaylıyor 3-5 kişi çıkıp inanmıyorum diyor ya çıldırmak üzereyim.

Dünya sağlık örgütündeki doktorlar, profesörlar yalan söylüyor he tamam anladım. Ülkemizdeki doktorlar da yalan söylüyor evet. Siz neye inanmak isterseniz inanın. Ben aşımı oldum sağlığıma da kavuştum korona olsam bile ağır geçirmeyeceğim. Cahil insana ne gösterirsen göster kendi ne görmek istiyorsa onu görür, ona inanır
Çiplerin 2 nanometreye kadar ulaştığı bu dönemde aşının içine katılıp katılmadığını bilemeyiz.
Açıkçası ben aşıya karşı değilim tam anlamıyla ama hangi aşı olunur orasını bilmiyorum.
Çiplerle neler yapılır orasını bilemiyorum.

Çiplerin 2 nanometreye kadar ulaştığı bu dönemde aşının içine katılıp katılmadığını bilemeyiz.
Açıkçası ben aşıya karşı değilim tam anlamıyla ama hangi aşı olunur orasını bilmiyorum.
Çiplerle neler yapılır orasını bilemiyorum.
SHALCJSLCJAŞCJŞAHCŞAHCŞSJCPWJCŞAJAŞAJDŞWJFSİFJAİFJAİCJWİDJŞAJDİAJCAŞJDŞAHDŞAHFŞWHFŞACJŞQFJ
@FPU/CACHE @❖Harley Quinn❖

Yarın gel Sağlık Bakanı olarak işe başla.

Yarın gel Sağlık Bakanı olarak işe başla.
Önemli konularda bilginiz yokken kulaktan dolma şeyleri burada yaymazsanız sevinirim.
Hocam bu arkadaş ironiyi fazla yapar. Siz çok şey etmeyin.
İroni yapsa da yapmasa da aşı olacakken bunları görüp de tereddüt eden insanlar sağlığından oluyor. Bu kişileri forumdan uzaklaştırmak bence mantıklı bir karar olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675
Son üye
v1envlr
Geri