Neler Yeni

Sol gözümde siyah bir çizgi var.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Kesinlikle yanlış bakış açısı, ihmal sağlıkta en tehlikeli şeydir, öte yandan halife alınacak bir durum da değil, kötüyü düşünüp acil bir şekilde doktor kontrolü şart. Keza yırtık varsa zaman önemli
karın ağrısından mide kanseri çıkma ihtimali neyse siyah çizgiden retina yırtığı çıkma ihtimali odur. internette çok gereksiz korkutuyolar insanı boğaz ağrısı şikayetiyle giriyosun gırtlak kanseri teşhisi alıyosun

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Öyleyse gözünüzde bir sorun var büyük ihtimalle, en yakın zamanda göz doktoruna başvurun.
mesela normal bir yere baktığımda çok belli olmuyor ama dikkatlice o çizgiye baktığımda anlaşılıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
başvurmazsam bir sorun olurmu zamanla geçer mi yani ?
Bilgim yok dolayısıyla bişey diyemem, doktora gidip gitmemek sizin tercihiniz sizin sağlığınız. İlerde sıkıntı olup olmayacağını doktor söyleyecek.

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
Bilgim yok dolayısıyla bişey diyemem, doktora gidip gitmemek sizin tercihiniz sizin sağlığınız. İlerde sıkıntı olup olmayacağını doktor söyleyecek.
tamamdır iyi günler saolun.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Alıntıyı görüntüle
Bu nedir arkadaşlar sol gözümde böyle bir çizgi görüyorum sağa baktığımda sağa falan gidip hareket ediyor ilerleyen zamanlarda sorun yaşar mıyım ?
sosyal medyada lensini çıkarmayı unutan bi ablamız çıkarırkan retinasını yırtmıştı ve bu oluşmuştu
sorun o ise tedavisi var diye biliyorum en yakın zamanda doktora gitmeye bak

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak
sosyal medyada lensini çıkarmayı unutan bi ablamız çıkarırkan retinasını yırtmıştı ve bu oluşmuştu
sorun o ise tedavisi var diye biliyorum en yakın zamanda doktora gitmeye bak
gitmezsem bir sorun olurmu büyük bir sorun yaşamıyorum bu konu hakkında

xFavian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Burak

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
gitmezsem bir sorun olurmu büyük bir sorun yaşamıyorum bu konu hakkında
Dostum bu sağlık, üstelik göz gibi narin ve önemli bir yerinin sağlığı. "İlerlerse giderim, inşallah geçer." gibi bir tutum çok tehlikeli. İlerlerse gidersin ama ya iş işten geçmiş olursa? İnat edip doktora gitmemekle ne sen bu sorunun nedenini öğrenebilirsin ne de biri burada kesin bir şey söyleyebilir. Öyle inşallah, maşallah ile olacak bir şey değil bunlar, bir an önce git ve sorun neymiş öğren.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,415
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac
Top Bottom