Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Ramazanda kilo verilir mi?

hocam niyet etmeden 1-2 gün kendi kendinize tutmayı deneyin.
  2. MrBonapart

Ramazanda kilo verilir mi?

hocam oruç tutarsanız metabolizmanız yavaşlayacak enerji kaynağınız olmadığı için. Ramazan süresince vereceğiniz kiloları ramazan sonrasında çok rahat geri alabilirsiniz.
  3. MrBonapart

Nasil kilo alabilirim?

https://www.rafinera.com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama-araci
  4. MrBonapart

Nasil kilo alabilirim?

Çok hareketli misiniz hocam?
  5. MrBonapart

Nasil kilo alabilirim?

1- Fındık 155 kalori (1 avuç) 730 kalori (100 gram için) 2- Tahin 87 kalori (1 çorba kaşığı), 600 kalori (100 gram için) 3- Beyaz yağlı peynir 93 kcal (1 orta dilim) Beyaz yağlı peynir, 340 kalori (100 gram için) 4- Fıstık Ezmesi 95 kalori (1 çorba kaşığı) 620 kalori (100 gr için) 5- Avokado...
  6. MrBonapart

Nasil kilo alabilirim?

Hocam tansiyonunuzu ve şekerinizi arttırıp azaltmayacak ama kalori değeri yüksek besinlere yönelebilirsiniz.
  7. MrBonapart

Kafamı çarptım yardım edin

Sandalyeden kayıp kafanı çarpınca burada konu açmak aklına nereden geliyo olabilir ki? Hafifse buz koyarsın geçer, ağırsa hastaneye gidersin.
  8. MrBonapart

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Yaptırdım.
  9. MrBonapart

Nasıl Kilo Verebilirim?

Boş vaktinizde çıkın o zaman
  10. MrBonapart

Nasıl Kilo Verebilirim?

Her gün kahvaltıdan önce 1 saat yürüyüş ya da 30 dakika hafif tempo koşu yap. Her haftada 1, bunu arttırarak devam et.
  11. MrBonapart

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

Boş bi gününde al çekirdek kolanı, al karşına denizi, tak kulaklığını, dünyadan soyutla kendini. Biraz rahatlamaya ihtiyacın olabilir.
  12. MrBonapart

Anksiyete bozukluğu ve obsesif kompulsif bozukluğum var.

psikoloğa gitmeni öneririm. Kimseden öneri alma bu konuda, en iyisini onlar bilir.
  13. MrBonapart

Neredeyse hiç nefes alamıyorum

Burun bandı kullanabilirsin. Burun fısfısları kullanabilirsin. Eczanelerde bulabilirsiniz.
  14. MrBonapart

Nijerya Ve Sağlık Önlemleri

Turistler > Suriyeliler > Ordan burdan gelen yabancılar > eve kapanmak zorunda kalan türkler Ekonomimiz çok kötü. Yaz geldi turistlerden para almamız lazım. Süreç iğrenç yönetildi.
  15. MrBonapart

Her yerim ağrıyor nasıl spor yapicam

Bir de şunu söyleyeyim. Eğer sporun kas yapma ağırlıklıysa (yürüme koşma vs değilse) ilk başlarda birkaç kilo alabilirsin. Bu çok doğal çünkü kas yapıyorsun. Daha sonra yavaş yavaş azalmaya başlar.
  16. MrBonapart

Her gün spor yapmayın. Vücudunuzun da dinlenmeye ihtiyacı var. Tavsiyem eğer sporla hiç haşır neşir olmadıysanız 2 günde bir spor yapın.
  17. MrBonapart

Spora yeni başladığında vücudun ham olduğu için ilk spordan sonra birkaç gün ağrı olur daha sonra düzelir bu.
Top Bottom