Neler Yeni

Ramazanda kilo verilir mi?

Golf 4 R32

80+ Silver
Almam gereken ilaçlar var o yüzden oruç tutmuyorum ama tutmak istiyorum. Birde zaten zayıf olduğum için hiç kilo vermemem gerekiyor eğer oruç tutarsam zayıflar mıyım?

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Almam gereken ilaçlar var o yüzden oruç tutmuyorum ama tutmak istiyorum. Birde zaten zayıf olduğum için hiç kilo vermemem gerekiyor eğer oruç tutarsam zayıflar mıyım?
hocam oruç tutarsanız metabolizmanız yavaşlayacak enerji kaynağınız olmadığı için. Ramazan süresince vereceğiniz kiloları ramazan sonrasında çok rahat geri alabilirsiniz.

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam oruç tutarsanız metabolizmanız yavaşlayacak enerji kaynağınız olmadığı için. Ramazan süresince vereceğiniz kiloları ramazan sonrasında çok rahat geri alabilirsiniz.
Peki birde dayanamazsam bozarsam yinede 61 gün tutmam gerekecek mi? Hani normalde ilaç kullanan kişilere zorunlu değil ya.

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
Peki birde dayanamazsam bozarsam yinede 61 gün tutmam gerekecek mi? Hani normalde ilaç kullanan kişilere zorunlu değil ya.
Hocam niyet edip başladıktan sonra sağlık problemi olmadığı sürece bozulmaz diye biliyorum. Eğer zorlanacaksanız tutmamanız bozumanızdan daha iyi olur gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emir Osman
Tam hatirlamiyorum ama galiba 61 gün tutmak bağtıl inanc gibi biseydi Allah afeder büyük ihtimal hem ama genede kurandan oku bence

MzK47555

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Fıkhen baksan daha iyi olur. Mazeretiniz varsa sonra tutmanız ya da hiç tutmamanız gerekir mazeretinize göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam hatirlamiyorum ama galiba 61 gün tutmak bağtıl inanc gibi biseydi Allah afeder büyük ihtimal hem ama genede kurandan oku bence
Bu gibi durumları kuranda bulamazsınız. Mezhep alimleri tarafından fıkhi yorumları yapılmıştır , onlara bakmak gerekir. Kafanıza göre uygulayamazsınız.

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam niyet edip başladıktan sonra sağlık problemi olmadığı sürece bozulmaz diye biliyorum. Eğer zorlanacaksanız tutmamanız bozumanızdan daha iyi olur gibi.
Geçen sene denemiştim ama gerçekten çok zorlanmıştım ama bu sene hiç denemedim.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
hocam niyet etmeden 1-2 gün kendi kendinize tutmayı deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,588
Üyeler
168,151
Son üye
anlakln
Top Bottom