ilk gün 30 dk çalış 2.gün 1 saat misal yavaş yavaş vücudunu alıştırArkadaşlar ben diyet yapıyorum bide spor yapıyorum evde diyete başlayalı 5 gün oldu ama artık her yerim ağrıyor spor yapamiyorum nasıl olcak spor yapamiyorum ne yapmam lazım
Hocam ilk günler 40 50 dakka yapıyordum şimdi 5.gundeyim Max 10 dakka yapıyorum dhaa kimildayamiyorunilk gün 30 dk çalış 2.gün 1 saat misal yavaş yavaş vücudunu alıştır
oruçtandır belkiHocam ilk günler 40 50 dakka yapıyordum şimdi 5.gundeyim Max 10 dakka yapıyorum dhaa kimildayamiyorun
sorduğun soru okadar değişikki ne cevap vereceğimi bilemiyorum başka kankaHocam ilk günler 40 50 dakka yapıyordum şimdi 5.gundeyim Max 10 dakka yapıyorum dhaa kimildayamiyorun
Ara verip vücudunu dinlendirmen lazım. Bir gün yapma. Geçmesse iki gün yapma sonra geçeceğini düşünüyorum.Arkadaşlar ben diyet yapıyorum bide spor yapıyorum evde diyete başlayalı 5 gün oldu ama artık her yerim ağrıyor spor yapamiyorum nasıl olcak spor yapamiyorum ne yapmam lazım
Olabilir hocam oruçta tutuyorum bı yandanoruçtandır belki
yapmaArkadaşlar ben diyet yapıyorum bide spor yapıyorum evde diyete başlayalı 5 gün oldu ama artık her yerim ağrıyor spor yapamiyorum nasıl olcak spor yapamiyorum ne yapmam lazım
Bir de şunu söyleyeyim. Eğer sporun kas yapma ağırlıklıysa (yürüme koşma vs değilse) ilk başlarda birkaç kilo alabilirsin. Bu çok doğal çünkü kas yapıyorsun. Daha sonra yavaş yavaş azalmaya başlar.Arkadaşlar ben diyet yapıyorum bide spor yapıyorum evde diyete başlayalı 5 gün oldu ama artık her yerim ağrıyor spor yapamiyorum nasıl olcak spor yapamiyorum ne yapmam lazım
1-2 gün spor yapmayınca her şey bozulmuyor.Arkadaşlar ben diyet yapıyorum bide spor yapıyorum evde diyete başlayalı 5 gün oldu ama artık her yerim ağrıyor spor yapamiyorum nasıl olcak spor yapamiyorum ne yapmam lazım
Hocam hem Leslie yapıyorum zayiflamak için hemde egzersiz yapıyorum kas içinBir de şunu söyleyeyim. Eğer sporun kas yapma ağırlıklıysa (yürüme koşma vs değilse) ilk başlarda birkaç kilo alabilirsin. Bu çok doğal çünkü kas yapıyorsun. Daha sonra yavaş yavaş azalmaya başlar.
Hocam biraz itici konuşuyorsunuz1-2 gün spor yapmayınca her şey bozulmuyor.