Eyisha
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,123
- İsim
- Emre Kaplan
1-2 hafta sonra yeni ağırlığa girmediğin sürece ağrı yaşamazsın o yüzden 1-2 ay sonra ya artık ağrımıyor gelişmiyor muyum acaba diye düşünmeDostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 17 yaşındayım 1.80 boyla 100 kilo civarında idim 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok
hareketleri de ne yavas ne hızlı sırt çalışıyorsan sırtını hissetmeye çalışarak yap hareketi bir süre sonra içgüdü olur zaten creatin protein tozu vs naturelliği bozmaz merak etme protein tozu kullanmanı tavsiye etmem çünkü tavuk göğüs ile daha ucuza geliyor protein tabi shake vs yapıp içine atıcaksan toz kullanabilirsin ama unutma supplement yardımcı üründür besinini aksatma düzgün beslen ilk 2 haftadaki 8 kilo da ödemden gitmiştir bende 100 kilo başlamıştım 1 ayda 10 kilo veirp 90a düşmüştüm ama görünüşte sıfır fark bir süre sonra kilo vermen zorlanır merak etme 1.80sin kilonu bana sorarsan 75 altına düşürme şuanlık hocan sana fullbody program vermiştir 1-2 ay yap vücudun alışsın salona ağırlıklara makineye sonrasında istersen sağlam bir fullbody program ile devam et istersen split yap ben güray aydın hipertrofi 1 programını kullanıyorum haftada 5 gün pazartesi: göğüs triceps omuz
salı: sırt biceps
çarşamba:bacak
cuma: gçğüs triceps omuz
cumartesi sırt biceps şeklinde öneririm programı başka sorun olursa sor