Neler Yeni

Spor salonu ile ilgili deneyimim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

80+ Bronze
Hocam kendinizi kandırıyorsunuz şuanda 1 haftada sağlıklı şekilde 8 kg imkansız emin olun 6 senedir deniyorum kilo vermeyi hep sağlıksız yoldan verdiğim için (su atma gibi sadece) verdiğin kilonun 2 katını geri alıyorsun
Hocam yarın tartıda ölçelim kilomu 92 çıkarsa geri almışmıyım kilomu görelim ama sonra herkesin içinde rencide olursun senin bileceğin iş

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
Ahmet Deniz
Reis ödem felan değil kilo merak etme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizden daha sağlıklıyım merak etmeyin

Senden daha sağlıklıyım merak etme dostum
dostum seni toxiclemek için söylemiyoruz verdiğin rakamlar çok op
bende kilo verme yolundan geçtim evet her insanın bünyesi değişiktir ama verdiğin zaman ve kg ortalama bir insanın üstünde zaten sende göreceksin verdiğin kilonun iki katını alacaksın

Zexius

80+ Bronze
dostum seni toxiclemek için söylemiyoruz verdiğin rakamlar çok op
bende kilo verme yolundan geçtim evet her insanın bünyesi değişiktir ama verdiğin zaman ve kg ortalama bir insanın üstünde zaten sende göreceksin verdiğin kilonun iki katını alacaksın
Dostum toxiclemekle alakası yok gayet sağlıklıyım sen sağlıklı değilsin diyorsun gayet sağlıklı veriyorum dostum 2 haftadırda verip hiç kilo almadım bunlara ek olarak konuyu okuduysan bugün spora başladığımı söyledim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam yarın tartıda ölçelim kilomu 92 çıkarsa geri almışmıyım kilomu görelim ama sonra herkesin içinde rencide olursun senin bileceğin iş
1 günde zaten almazsın uzun vadede o kilo sana geri dönecek çünkü yeme düzeni yok ayrıca isterse 70 e düş yağ oranı düşmediği sürece skinny fat olarak gözükeceksin acı ama gerçek bu

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
hocam sağlıksız verdiği çok bariz siz böyle laflara çok takılmayın zayıflamak istiyorsanız kalori açığı oluşturup antrenman yapın olay sadece bu ve su içiminizi artırarak ödeminizi atabilirsiniz
Tamamdır teşekkürler

Zexius

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
1 günde zaten almazsın uzun vadede o kilo sana geri dönecek çünkü yeme düzeni yok
Dostum yeme düzenim olmadığıni kim söyledi? Sabah kahvaltı akşam yemek sen desene ben kilo veremiyorum diye?

Tamamdır teşekkürler
kendisi diyetisten veyada sağlık konusunda bir başarısı varmı sorarmısınız kendisine bu milleti hiç anlamıyorum kendi başaramadığını başkası başarınca yok sağlıksız yok sağlıklı ne yapsak birsey buluyorlar reis ben gayet sağlıklıyım düzgün programlı çalışırsan mümkün.

1 günde zaten almazsın uzun vadede o kilo sana geri dönecek çünkü yeme düzeni yok ayrıca isterse 70 e düş yağ oranı düşmediği sürece skinny fat olarak gözükeceksin acı ama gerçek bu
Ayrıca kimse senden tavsiye istemedi dostum kendi tavsiyelerini git başkalarına ver

Ayrıca ricamdır konudan çıkman çünkü gereksiz mesaj kasıyorsun.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dostum yeme düzenim olmadığıni kim söyledi? Sabah kahvaltı akşam yemek sen desene ben kilo veremiyorum diye?
öyle bir yeme düzeni değil 2 öğün ki normal bu ?
sana kendi yeme düzenimi yazayım ben
Sabah 2 yumurta,Yanına salata (içindekiler: Marul,maydanoz,havuç,kırmızı lahana,domates,sumak)
Ara öğün:Su (ben kendim istemedim burda ara öğünü
Öğlen Protein ağırlıklı yemek (mesela bugün kıymalı pırasa vardı)
Ara öğün: Muz yada elma ve yanına 1 adet ceviz
Akşam gene protein ve karbonhidrat ağırlıklı yemek (gene bugünkünden örnek vereceğim arnavut ciğeri ve pirinç pilavı)
buna benzer bir programı yaklaşık 3 haftadır yapıyorum 1 kg yağdan 2.1 kgde vücuttaki sudan yani ödemden verdim sen diyorsun 1 haftada 8 kg verdim ki buda ödem yağ vermiyorsun

kendisi diyetisten veyada sağlık konusunda bir başarısı varmı sorarmısınız kendisine bu milleti hiç anlamıyorum kendi başaramadığını başkası başarınca yok sağlıksız yok sağlıklı ne yapsak birsey buluyorlar reis ben gayet sağlıklıyım düzgün programlı çalışırsan mümkün.

Ayrıca kimse senden tavsiye istemedi dostum kendi tavsiyelerini git başkalarına ver

Ayrıca ricamdır konudan çıkman çünkü gereksiz mesaj kasıyorsun.
Toxiclik yapmayı bırakıp düz fikir alışverişi yapsan zaten anlayacaksın ne demek istediğimi neyse daha uğraşamayacağım senin gibi dikkafalı bir insanla

Zexius

80+ Bronze
öyle bir yeme düzeni değil 2 öğün ki normal bu ?
sana kendi yeme düzenimi yazayım ben
Sabah 2 yumurta,Yanına salata (içindekiler: Marul,maydanoz,havuç,kırmızı lahana,domates,sumak)
Ara öğün:Su (ben kendim istemedim burda ara öğünü
Öğlen Protein ağırlıklı yemek (mesela bugün kıymalı pırasa vardı)
Ara öğün: Muz yada elma ve yanına 1 adet ceviz
Akşam gene protein ve karbonhidrat ağırlıklı yemek (gene bugünkünden örnek vereceğim arnavut ciğeri ve pirinç pilavı)
buna benzer bir programı yaklaşık 3 haftadır yapıyorum 1 kg yağdan 2.1 kgde vücuttaki sudan yani ödemden verdim sen diyorsun 1 haftada 8 kg verdim ki buda ödem yağ vermiyorsun

Toxiclik yapmayı bırakıp düz fikir alışverişi yapsan zaten anlayacaksın ne demek istediğimi neyse daha uğraşamayacağım senin gibi dikkafalı bir insanla
Hadi dostum önce kendin kilonu ver sonra konuş

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,473
İsim
Emre
Discord
necromancerr
🤣🤣 bro ne boş yaptın yazmayacam diyorsun elin klavyeye yapışmış kaldıramıyorsun çakma diyetçi seni
Az kafan çalışsa böyle yorumlar yapmazdın uğraşmaya değmeyecek elemanlardansın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom