Hocam salonda hoca dedi 25 dakka koş sonra kardiyo yaptırıcam dedi onları yaptımselamlar dost, ağırlık antrenmanından önce isterse tanrı koş desin koşma. sadece 3-5 dakika arası hafif yürüyüş ile başla 3-5 tane ısınma hareketi yap ve antrenmanına başla. bitirdikten sonra enerjine göre istediğin tüm alete bin
Hocam sabah kahvaltısı yapıyorum birde akşam yiyordum gayette sağlıklıyım bir problemim yok.2 hafta da 8 kilo sadece koşmaysa farklı yaptığın mutlaka bir şeyler vardır yoksa çok sağlıksız kilo vermişsin buda iyi değil. Diyet olarak ne yaptın merak ettim örneğin 4 öğünden 2 öğüne mi düştün? Kilo vermen iyi ama 2 haftada 8 kilo çok sağlıklı değil.
Hocam bugün gitmedim yarın gidicem bugün dinlenme yapıyorum haftada üc gün gidiyorum pazartesi carşamba cuma 4 gün çok olur diye düşünüyorumKendi kendine teşhis koyma, spora başlayan herkesin ilk günler ağrısı olur. Asıl gitmezsen daha çok ağrır, malesef birkaç gün acısını çekeceksin. Ek olarak belirtmek isterim ki supplamentler naturellik(doğallık bozmaz)
Çarşamba gittiğimde görüşeceğim hocam bugün gidebileceğimi söyledim babama ama bugün olmaz yarın gidebilirsin dedi babamla beraber gidiyoruz çünkü maalesef oturduğum yerden minibüsler çok uzaktan kalkıyor yürüyerek gitmek zor@Zexius tamam işte onlar koş der sen koşma, 25 dakika koştuktan sonra nasıl ağırlık kaldıracağım ben hocam diye bi sorsana ona. kardiyoyu ağırlık antrenmanı sonrasına eklemen lazım gelişim+yağ yakmak için
8k. G çok iyi kardio yanında ağırlıkta yapıyormuydun?Evet hocam inanmıyorsan fotoğraf atayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam bugün salona gidebilirmiyim bilmiyorum muhtemelen gidemem ağrı var çünkü en kotü yarin gidicem
Üzgünüm ki yazdıklarınızdan daha çok yolun başında olduğunuzu görüyorum. Başlangıçta olduğunuz için zamanla öğreneceğiniz çok şey var. Koşmayınız. Yeni başlamış olduğunuz için koşmanız dizleriniz için problem yaratır. Hızlı tempoda rampa yukarı yürüyünüz. 2 Haftada o kadar kilo iyi bir şey değil. Bunu sürekli olarak devam ettirmeyiniz. Sağlıklı besinleri kesmeden sağlıklı ve düzenli kilo vermeye bakınız. Gelişim çağındasınız. Bu sizin kötülüğünüze olur. İlk başlarda özgüvensizlik normal zamanla alışırsınız. Aslında başlamak zor. Başladıktan sonra gerisi gelir. Ağrı normal 1 hafta kadar sürer ama yine de bir gün ara sonrası spora devam ediniz. Daha çabuk toparlarsınız. Creatin, Supplement kategorisi içinde bulunan yardımcı besindir. Supplement kullanmak sizi natural kavramının dışında tutmaz. Maalesef salonlar her gün bu kadar iyi yerler olmuyor. Bunu zamanla insan bile olduğu şüpheli olan varlıklarla paylaşım yaptığınızda anlayacaksınız. Son olarak kimsenin dediklerine bakıp bir şeyler deneme. Kendin araştır ve öğren. Hocayı dinleyeyim nasıl olsa hoca olmuş diye düşünme. Araştır. 1 Ay spor yapan hocayım diye geziyor.Dostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 17 yaşındayım 1.80 boyla 100 kilo civarında idim 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok
3 gün spora giderek öküz gibi olursunDostum 1 aya değilde 2 yıla öküz gibi olurum sen merak etme dostum
Hocam bugün omuz kısmım çok ağrıyor yarın net gideceğim 1 gün dinlen 1 gün spor o mantık yapıyorumHocam ağrılara aldanıp gitmemezlik yapma. Güzelce ısınırsan ağrı acı geçer. Tabi sonrasında yine hissedersin ama benim 3 gün sürmüştü.
Hocam öncellikle tavsiyeleriniz için çok teşşekürler ve yeni olduğumun farkındayımÜzgünüm ki yazdıklarınızdan daha çok yolun başında olduğunuzu görüyorum. Başlangıçta olduğunuz için zamanla öğreneceğiniz çok şey var. Koşmayınız. Yeni başlamış olduğunuz için koşmanız dizleriniz için problem yaratır. Hızlı tempoda rampa yukarı yürüyünüz. 2 Haftada o kadar kilo iyi bir şey değil. Bunu sürekli olarak devam ettirmeyiniz. Sağlıklı besinleri kesmeden sağlıklı ve düzenli kilo vermeye bakınız. Gelişim çağındasınız. Bu sizin kötülüğünüze olur. İlk başlarda özgüvensizlik normal zamanla alışırsınız. Aslında başlamak zor. Başladıktan sonra gerisi gelir. Ağrı normal 1 hafta kadar sürer ama yine de bir gün ara sonrası spora devam ediniz. Daha çabuk toparlarsınız. Creatin, Supplement kategorisi içinde bulunan yardımcı besindir. Supplement kullanmak sizi natural kavramının dışında tutmaz. Maalesef salonlar her gün bu kadar iyi yerler olmuyor. Bunu zamanla insan bile olduğu şüpheli olan varlıklarla paylaşım yaptığınızda anlayacaksınız. Son olarak kimsenin dediklerine bakıp bir şeyler deneme. Kendin araştır ve öğren. Hocayı dinleyeyim nasıl olsa hoca olmuş diye düşünme. Araştır. 1 Ay spor yapan hocayım diye geziyor.
Hocam yarın net gidiyorum haftada 3 gün gidiyorum hafta sonu mola oluyor hafta içi pazartesi salı cuma gidiyorumHamlığı yenebilmen için devam etmen gerekiyor hatta haftada içi full gitsen çok daha iyi olur. Ağrı sızı kalmaz birkaç güne. Ama ara verirsen ve bu ara 3 4 gün kadar uzun olursa gene ağrılı olacaktır.