Spor salonu ile ilgili deneyimim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Zexius

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Dostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok

Son düzenleme:
Dostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 17 yaşındayım 1.80 boyla 100 kilo civarında idim 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam

Son olarak ben natural olarak geliseceğim supplement creatin streoid kullanma düşüncem yok kimseyede tavsiyem yok
Supplement naturalliği bozmaz dostum

Tamam ona bir şey demiyorum zaten natural devam edicem supplement kullanmicam derken sanki supplement naturalliği bozuyormuş gibi söylemişsin ondan diyorum
Tamamdır hocam

Tamam ona bir şey demiyorum zaten natural devam edicem supplement kullanmicam derken sanki supplement naturalliği bozuyormuş gibi söylemişsin ondan diyorum
Hocam peki öneriniz varmı işte şu hareket şöyle yap şuraya çalış diye

Tamamdır hocam

hamladığın için acı çekiyorsun fakat çok fazla dinlenirsen yine acı çekersin. belirli bir programın varsa dışına çıkma bir süre sonra ağırlıkların artış gösterince setin ilerledikçe ağırlığını arttır tekrar sayını düşür 15 tekrar 10 kilo ise 12 tekrar 12.5-15 10 tekrar 17.5-20 kilo gibisinden arttırmaya çalış

2 haftada 40 dk koşarak 8 k.g mi verdin şimdi sen ?

Tamamdır hocam

Omuzlarına çok dikkat et fly olsun dambıl press te dikkat et omuzlarına dambıl press te çok zormamistim 17.5 kiloya 1.91 63 kiloyum omzumun acisi 1 ay gecmemisti sonrada düzeldi tabii

Tamamdır hocam

İlk 1 ay fullbody yap sonra spora ayırabileceğin vakite göre itiş çekiş bacak veya çift bölge öneririm

Tamamdır hocam

Bir de hareketlerin formunu bozmadan ağırlık arttırmaya çalış ama ağırlığı arttiricam diye formu bozma

2 haftada 40 dk koşarak 8 k.g mi verdin şimdi sen ?
Evet hocam inanmıyorsan fotoğraf atayım.

Omuzlarına çok dikkat et fly olsun dambıl press te dikkat et omuzlarına dambıl press te çok zormamistim 17.5 kiloya 1.91 63 kiloyum omzumun acisi 1 ay gecmemisti sonrada düzeldi tabii
İlk 1 ay fullbody yap sonra spora ayırabileceğin vakite göre itiş çekiş bacak veya çift bölge öneririm

Bir de hareketlerin formunu bozmadan ağırlık arttırmaya çalış ama ağırlığı arttiricam diye formu bozma
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam bugün salona gidebilirmiyim bilmiyorum muhtemelen gidemem ağrı var çünkü en kotü yarin gidicem

Dostlar öncellikle bu konutu açıyorsam diğer arkadaşlarım abilerim kardeşlerim için açıyorum dostlar öncellikle belirtmeliyimki 17 yaşındayım 1.80 boyla 100 kilo civarında idim 2 haftalık bir süreçte spor salonuna gitmeden diyet ve evimizdeki koşu bandı ile 40 dakika koşarak yaklaşık 8 kilo verdim fakat yeterli olmadığı için ve artık salona hazır olduğum için dün salondan içeri giriş yaptım benim gibi sosyal anksiyeteli herkes bana bakacak diye korkan bu yüzden salondan adım atamayan arkadaşlarım için şunu söylemek istiyorumki inanın bana salondaki herkes çok sıccakkanlı ve yardımcıydı hoca ile hemen görüştüm ve program aldım 5 dakika sürmedi bu işlem bakın direk 25 dakika koşu yaptım sonrasında hareketler var indirme kaldırma tam isimlerini bilmiyorum dediğim gibi yeniyim o yüzden bilmiyorum ama şunu söyleyebilirimki salona gittiğinizde inanın artık salon hayatınız oluyor 1 gün gittim artık hrp gitmek istiyorum fakat malum ilkkez spor yaptım ve her tarafım ağrıyor 2 3 gün dinlenmem gerekicek sonrasında her hafta 3 gün gideceğim yarın salona gittiğimde fotoğraf atacağım eğer iyi olursam

Kendi kendine teşhis koyma, spora başlayan herkesin ilk günler ağrısı olur. Asıl gitmezsen daha çok ağrır, malesef birkaç gün acısını çekeceksin. Ek olarak belirtmek isterim ki supplamentler naturellik(doğallık bozmaz)

selamlar dost, ağırlık antrenmanından önce isterse tanrı koş desin koşma. sadece 3-5 dakika arası hafif yürüyüş ile başla 3-5 tane ısınma hareketi yap ve antrenmanına başla. bitirdikten sonra enerjine göre istediğin tüm alete bin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,048
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri